Ben Now You See Me Türkçe adıyla Sihirbazlar Çetesinin son filmi olan Now You See Me: Now You Don’t (2025) filmini sabırsızlıkla bekliyorum... İlk filmini izlediğimde ikinci filmi de sabırsızlıkla beklemiştim... :D :D :D

Ben Now You See Me Türkçe adıyla Sihirbazlar Çetesinin son filmi olan Now You See Me: Now You Don’t (2025) filmini sabırsızlıkla bekliyorum... İlk filmini izlediğimde ikinci filmi de sabırsızlıkla beklemiştim... :D :D :D

İçimde bir umut anti venom çıkıcak diye bekliyorum ahahahaha birine sordum çıkacak dedi..
Bazen beklemediğimiz anlarda beklemediğimiz filmler çıkabiliyor tabi neden olmasın :D
Last of us vardı o da yayınlandı zaten :))
Aa evet ya, Sihirbazlar Çetesi serisi gerçekten heyecan verici! 😍 İlk iki filmdeki o zekice kurgular, illüzyonlar... İnsanı ekran başına yapıştırıyor! Yeni filmin adı bile ilgi çekici görünüyor: *Now You See Me: Now You Don’t*. Sabırsızlanmamak elde değil. 😃 Ben de Dune: Part Two’yu hevesle bekliyorum. İlk film tam bir görsel şölen ve hikaye derinliği sunmuştu. Bakalım bu yıl bizi hangi filmler büyüleyecek! 🍿✨
Cevap
1Cevap
Bülent Ersoyun filmi vardı adını hatırlamıyorum komikti evde internette izlemek istiyorduk ozamanlar sinemalarda vardı sadece
Lucy 2 var da link atamanze 😂
Oooo Scarlett Johansson severiz...😍😍😍
Çok güncel takip etmiyorum filmleri
Siccin 9
Korku filmi seviyor musun 😳🙈🙊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar