Hemen vizyona girse keşke diye beklediğin film var mı?
Matrix 4.. Seni beklediğim kadar kimseyi beklemedim kurt bakışlım.
Matrix 4.. Seni beklediğim kadar kimseyi beklemedim kurt bakışlım.
Merhabalar 🍰Vizyona şu anda dört gözle girmesini beklediğim bir film yok. Benim huyumdur film vizyona girer aylar geçer belkide yıllar çok dikkatimi çekerse izlerim. Ben biraz daha geçmişe dönük eski filmleri yani izlemediğim filmlere bakıyorum listem dolu. Vizyondakilere sonra sıra geliyor.
Büyük usta Neşet Ertaş'ın hayatını anlatan "Garip bülbül Neşet" filmini dört gözle bekliyorum.
Çıktığı gün gidip izliyeceğim, bir sanatçı olarak bizim ona saygımız sonsuz fakat onun dinleyicilerine olan saygısı daha büyük. ❤️
2022 yılı Eylül ayında vizyonda olucakmış, büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. 😊
Bende girerim o güne ölmezsem inşallah 🙃
Ben film iptal olduğunu zannettim. Neşet Ertaş'ın vasiyeti varmış hayatım film olmasın diye.
Hakikaten öyle.
Eylüle kadar yaşayacağıma ne kadarda eminim yarına garantim yokken. 😅
Nasip olursa inşallah izleriz. 😊
@Melih_Simsek Eylül 2022'de vizyonda olucakmış beyefendi.
Güzel izlerim zaten sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkür ederim 🙏
@Melih_Simsek estağfurullah rica ederim, iyi günler. 🙏🖐️
İyi günler
Vizyona girecek filmleri epeydir takip etmiyorum saddce avatar var beklediğim ama onun kadar ertelenen bir film var mıdır başka dediğim oluyor. Bu kadar ertelendi kesin birincisi kadar iş çıkmaz🤷♀️
Selamlar,
Benim de büyük bir heyecan ile beklediğim iki film var. Bunlardan ilki Matrix. Diğeri ise Jonh Wick 4 diyebilirim. Bu iki film çok keyifli olacağından eminim.
Cevap
4Cevap
Bu aralar çok yoğunum film felan hiç aklıma bile gelmiyor
Niye napyon yoğunluğun nedir
Çalışıyorum🙄
Olsun hobi olarak yine çalış film de izle 😬
Yok yine yoğunum kafam çok şişko bu aralar 🙄
Zayıflat kafanı diyete gönder 😬
Kesinlikle Matrix 4. Umarım Zionun da bir program olduğunu görürüz...
Umarım nasıl bir son olacak çok merak ediyorum her şey bittiğinde klasik bir rüya sonu yapmazlar inşallah
Bu filmi bekliyorum.
Şu sıra yok ama Matrix'e bende gitmek istiyorum. İlki gerçekten çok güzeldi. 2 ve 3 çok sevemedim. 4 nasıl acaba Keanu çok yaşlandı
Merhaba
Benim de beklediğim bir kaç film var Matrix Morbius Çığlık 5 jurassic world dominion
Spider-Man 3, Dr. Strange 2, John Wick 4, Bergen ve Dayı: Bir Adamın Hikayesi
Matrix’in son serisini merak ediyorum
Şu an avatarı bekliyorum
Spiderman gelse de gitsek
Yohh
Ne demek yoh vardır vardır sende patlat 1 tane
Evet var
Ee var da hangisi adı ne?
Bergen
Jhon wicki merak ediyorum
Bu aralar filmleri pek takip etmiyorum😕
Hotel transilvanya 4