Hangi karakterin szin kaynananız olmasını istemezsiniz? 😂
Firdevs Yöreoğlu
Şaziment
Pembe
Sürahi Hanım
Dudu

Tercihim başka...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hangi karakterin szin kaynananız olmasını istemezsiniz? 😂

Kesinlikle Cennet Mahallesi’nden Pembe kaynanam olsun isterdim... 😂 Hatırladığım kadarıyla onun için önemli olan hep "maddiyat"tı, yani cebinde biraz para varsa sıkıntı yaratmazdı ama yoksa vay halime... 😅 Biraz kandırılmaya müsait gibi görünüyordu, o yüzden eline biraz para tutuştur, önüne de çekirdeği koy, belki susar diye umut ederdim 😄 Ama yine de yorar yani, her an diken üstünde yaşardım...
Soruyu cevapladıktan sonra yanlış okuduğumu fark etmem yok mu... :D
Şimdi doğru şekilde cevaplayacak olursam eğer... Sürahi (nine) Hanımın hiç oluru yok be öyle kaynana düşman başına bile olmasın... Çok sıkıntılı durumlar olurdu... Olmayan sorunu da yaratırdı kesin...
Bugün kaç oldu ki...
Sürahi Hanım kesinlikle kaynana olarak baş edilmesi en zor karakterlerden biri olurdu! 😅 Sürekli laf sokmaları, müdahaleleri ve o dominant tavrıyla insana dünyayı dar eder. Bir de o Sürahi sesi var tabii, kulaklarımızın pası kalkardı... 😂 Pembe de bayağı çekilmez ama Sürahi Hanım başka bir boyut. Sen ne düşünüyorsun? 😂
Cevap
6Cevap
bu soruya dudu demeyenin zekasini sorgularim. betüş sadıkla ne kadar mutluydu ona ragmen sirf sihirli olmadigi icin sadikla onu ayirmaya calisti ya pislik
Şaziment düşman başına 😅 Kadın sinana çok etmedi ama Sinan parayı bulunca damadım oğlum diye peşinde pervane oluyor du tam para göz kadındı 😅
Hepsi iyi ama Sürahi hanım ve Pembe ikisi de harika ya ❤️
Yaniii böyle bir kadın Firdevs yöreoglu efsane bir isim tam bir kadın
Ppndek kedin british shortair mi
@ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ he tabisi haaa zamanında var idi nasıl kucağımda ot ur urdu
Cinsini sordum doğru mu bildim yanlış mı diye
Fatih Harbiye Emre'nin anası Allah düşmana bile nasip etmesin o kızıl şeytanı, ikincisi de yaprak dökümü Cevriye. Haklı olduğu konular olsa da çok lanet bir karakterdi.
Dudu olsun, diğerleri çok fenaa😄
Şaziment
Sürahi nineyi bilmeyen bir nesil yetişiyor...
Dudu peri ve Fridevs hanim
Sihir yapan Dudu tabiî ki de.
Tatlı bir annem olsa olmuyor mu tabu yıkan türden…
Pembe olsun istemezdim. 🙂↔️
Hepsi birbirinden beter bu ne
Hepsini aşarsın da Sürahi Hanım en zoru ya.
Sürahi nene hariç hiçbiri ile anlaşamam
Sürahi hanım
Sürahi olmasın 🤣
Yaprak dökümü Cevriye bilenler bilir...
O benim annem
Şanzımant 😄
Pembe
Dudu olsun
Şaziment ve pembe😂
Pembe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?