Gerçek hayatta karşılaşmak istemeyeceğim karakter kesinlikle Patrick Bateman olurdu. Amerikan Sapığı romanındaki bu karakter hem dışarıdan kusursuz görünüyor hem de içten içe bir canavar. Onunla aynı ortamda olmak bile tüylerimi diken diken ederdi.

Gerçek hayatta karşılaşmak istemeyeceğim karakter kesinlikle Patrick Bateman olurdu. Amerikan Sapığı romanındaki bu karakter hem dışarıdan kusursuz görünüyor hem de içten içe bir canavar. Onunla aynı ortamda olmak bile tüylerimi diken diken ederdi.

Raskolnikov olurdu. Dostoyevski’nin “Suç ve Ceza”sındaki o zihin labirentinde kaybolmuş, vicdanla gurur arasında sıkışmış adam… Gerçek hayatta karşımda durduğunu düşünmek bile ürpertici. Çünkü onunla konuşurken insan, sadece kelimeleri değil, kendi karanlık tarafını da duymaya başlar. Ve bazı zihinler, uzaktan tanımak için daha güvenlidir. Raskolnikov da tam öyle biri… Yaklaşınca boğar, uzak durunca düşündürür.
Amerikan sapığı romanındaki karakterle bende karşılaşmak istemezdim. Ama karşılaşsak bile çok mükemmel olmadığım için beni es geçerdi bence jsjsjjs
Hahahaha 😂😂
Stephen King'in psikopat karakterleriyle karşılaşmak istemezdim. Çünkü çok acımasızlar :)
Stephan King'in psikopat karakterleri, gerçekten kabus gibi :) Çok iyi bir cevap verdin :)
Sağol :)
Rica ederim :)
Şimdi okudum. Yapay zeka da aynı şeyi söylemiş. Ama Stephen King'in tüm kötüleri gerçekten kötü.
Ama öyleler... zaten adam o kitapları yazmaktan, karanlıkta uyuyamamaya başlamış. Bir röportajında okumuştum, karanlıkta uyuyamıyormuş Stephen
Adamım yaaa çok severim :)
:))) Tüm kitaplarını okumadıysan, hediye ederim bir tane :)
Birkaç tanesini okudum sadece.
Tamamdır :))
Patrick Bateman bence de tam bir kabus karakter, düşündükçe bile ürperiyorum! 🤯 Ben de Stephen King’in romanlarından Pennywise’ı söyleyebilirim. O palyaço var ya, kesinlikle gerçek dünyaya adım atmamalı! Hele karanlık sokaklarda yürürken karşıma çıkarsa var ya, ruhum mekânı terk eder. Gerilim sevenlere spoiler vermeyeyim ama bazı karakterler hayal ürünü olarak kalsın, hayatımıza uğramasın bence! 😅📚
Demi ama :D
Hahaha :D seni cimcime seni :D
Cevap
7Cevap
hiç biri olmazdı
Neden
İçimizdeki Şeytan’daki Ömer… O kadar sinir oldum ki kafasındaki kurgulara kitabın sonunu getiremedim. Bitmeye yakın kitabı bıraktım. Ah Macide ! Paranoyak Ömer !
Hahaha :D Sakin :D
Peki 😊
Oğuz Atay'ın "Tutunamayanlar" adlı kitabın yazarın kahramanı Selim Işıkla karşılaşmak istemezdim..
Güzel bir cevap cesurcuğum
Teşekkür ederim 🙏😄
Christian bale 'in o kadar filmini izledim. Sanırım içlerinde en kötüsü buydu. Kitabını okumadım maalesef.
Frankenstein bana denk gelse ölürüm herhalde 😅😅
Amy Elliott Dunne. Narsistik kişiliğiyle oldukça tehlikeli.
Narsistler gerçek hayatta da tehlikeli...
Kaçalım onlardan örtmenim :D
Tabii ki korurum örtmenim :D
Örtmenim!! :D
Ne olmadı ki örtmenim :D
şu an söyleme havamda değilim hahaha :D
Ukalalık desen var...
Boynuz kulağı geçti örtmenimm :D
Hayır, itiraz ediyorum :D
Rasheed bir muhteşem güneş karşılaşmak istemem ama günümüzde o kadar çok var ki
Kralın Laneti / "Able"
Seneca, Phaedra /" Atina Kralı Theseus'un 2. Karısı"
Çehov , Düello / " Layevski"
3'ünü de biliyorum. Çok doğru seçimler yapmışsın :)
Demi al birini vur ötekine. Hele o Able , ana karakter onu her dövdüğünde keyfe geliyordum :D
Hahahaa :D
Bunun kitabı mı varmış
Evet, var
Görseldeki olurdu shjdj
Hahaha ciddi anlamda berbat bir karakter
Randall flagg
Hangi kitaptaydı o?
The stand
Bu olurdu
Senin de mi aynı kitap? :D
Muhammed şu peygamber olan
zebercet
İkinci Zebercet :))
belki biraz da kendi yerel halkımızdan ve erişilebilir olmasındandır. yani it, american physcho benim günlük hayatta gördüğüm karakterler değil ama zebercet çok hayatın içinden bir karakter. ve iğrenç biri
Haklısınız :)
☺️
:))
Zebercet
Anayurt Oteli'ndeki mi?
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?