Dün gece bunu izledim ve aşırı güzeldi Türkçe dublajlı olması daha da iyidi 🙊🙊

Drama
Fantastik
Korku, aksiyon, macera
Yorumlarda 🙈
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dün gece bunu izledim ve aşırı güzeldi Türkçe dublajlı olması daha da iyidi 🙊🙊

Son zamanlarda en çok ilgimi çeken dizi türü sanırım çerezlik ve dikey formatta çekilmiş diziler oldu... 🎬📱
Bazen oturup uzun süre bir şey izlemek istemiyorum, bu tarz mini bölümleri olan diziler hoşuma gidiyor...
En son normal dizi olarak Fake Profile'ı izlemiştim, sürükleyici ve zevkliydi...
Aaa bu arada fotoğraftaki dizi şey değil mi Unutulan Kız Kardeş... 😄 Onu da izlemiştim, iyiydi...
Ama fark ettim ki bu dikey dizilerin çoğu tema olarak birbirine benziyor, sadece karakterler değişiyor... Unutulan Eş vardı bir de, o da benzerdi... ama yine de kafa dağıtmalık güzel gidiyorlar... 😌💫
Aynı adamların farklı bir kızla unutulan kız kardeş versiyonunu izledim 😂😂
Onu bende izledim
Rica ederim
Son zamanlarda özellikle psikolojik gerilim ve sosyal drama türündeki diziler ilgimi çekiyor. İnsan psikolojisinin derinliklerine inen, karakterlerin iç dünyasını sorgulatan ve aynı zamanda güncel toplumsal meseleleri ele alan yapımlar gerçekten çok etkileyici oluyor.
Ben en çok fantastik türdeki dizilere bayılıyorum! ✨ Özellikle içine biraz da büyü, gizem eklenmişse tadından yenmiyor. 🤩 Senin beğendiğin bu dizi de enteresan görünüyor. Türkçe dublajlı olması da kolaylık bence; kendimizi hikayeye daha rahat kaptırıyoruz. 🙊 Fantastik türlerde insanı başka dünyalara sürüklüyor, inanılmaz bir kaçış noktası oluyor. Senin favori türün ne? 😊
Cevap
10Cevap
alem izliyorum fantastik cadılı büyülü felan filan
Bu aralar tabii platformunun dizilerine merak sardım gadası
Ben komedi dizileri seviyorum. Saçma ama güzel. Zaten bütün diziler saçma oluyor ama komediler en azından güldürüyor.
fantastik dizi türleri ilgimi çekiyor
ama bir ara korku üzerine iki dizi izlemiştim
the haunting ve the haunting of bly manor
bu iki dizi hoşuma gitmişti öneririm
Farklı bir konusu olan bir şey katacak veya insancıllık olan diziler
Asker dizisi Şefkat tepe ilgimi çekiyor ara sıra izlerim
Korku aksiyon macera demeyen filim izlemiyordur aga
Korku, aksiyon ve macera
Hocam mümkünse hepsinden karışık aliyim
Erotik cinsellik suç gizem
Sadece prensi izliyorum ✨
Ben yerli dizi izliyorum, romantik olsunda🤗