Güncel diziler gümbür gümbür geldi peki sen hangisini kaçırmadan izliyorsun?
Kırmızı Oda
Masumlar Apartmanı
Sen Çal Kapımı
Menajerimi Ara
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kırmızı odayla masumlar apartmanı kapışır. Gerisi senaryosu asla değişmeyen her yaz ısıtıp ısıtıp önümüze koydukları güzel fakir kadın, kaslı zengin erkek ve bir holding etrafında şekillenmiş; fragmanından sonunda kimin evleneceğini tahmin edebileceğimiz diziler.
Yaa bu kırmızı odada ne buluyorsunuz ki FECİİİİ bir dizi cidden sıkıcı izlenmesinin tek nedeni şiddet bolca aşağılama bolca ve tabi bide ajitasyon da cabası bizim millet seviyor ama ajitasyonu şiddeti özeniyorlar da o da ayrı bir konu umarım bir an önce biter manajerimi ara gayet güzel farklı hayallerinin peşindeki çabalayan bir kızı anlatıyor konuk ünlüler falan geliyor masumlar apartmanı da gayet güzel zaten sen çal kapımı klasik saçma bir türk dizisi işte
Kırmızı oda ve masumlar apartmanını az da olsa izlediğimden beri diğerleri çok boş geliyor.
İzIemedim hic birini Kirmizi Oda almis goturdu dizileri iki diziyi bitirdi Masumlar Apartmani da oyle Sen Cal Kapımi dizine bir tek fragmanina bakiyorum Manejerimi Ara dizisini de öyle fragmanina bakiyorum izledigim diziler Bay Yanlis o bugun bitiyor Cati Kati Ask var izledigim bunu da bitirsinler tamam sezonluk dizilere devam Cukur Savasçı Kuzey Yıldizi İlk Aşk Hekimoğlu Mucize Doktor
Cevap
26Cevap
Arka sokakların olmaması çok incitti beni ben arka sokaklar demek istiyorum
Dizi izlemiyorum ama kırmızı odayı çok duydum. Diğerleri arasında seçim yapmam gerekirse onu seçerim.
Sen Cal Kapımı dizisi. Yıllardır aşk dizilerinin benzerlerinden birisi zaten. Benim favorim Masumlar Apartmanı.
C ve e yaz dizisi zaten seneye görmeyiz onları geç. Sadece baraj ve BZÇ izler kapatırım tvyi
Hiçbiri. Denemelik bir izliyim dedim de yok yani dizi sevemiyorum.
Sen çal kapımı diğerlerinden iyi nispeten, yoksaki izlenecek dizi kalmadı
Kırmızı odayı beğendim. En azından vıç vıç müstehcen sahne dolu dizilerden bin kat güzel.
Dizi izlemiyorum da, annem
Sen Çal Kapımı seviyor ondan gördüm.
Meğer ne çok dizi arasında kalmışsın ekran başında ne çok gözlerin ağrımış
Türk dizileriyle ilgilenmiyorum. Daha doğrusu dizi film izlemiyorum
Sen çal kapımı, babil, yasak elma ve elçin sangunun oynadığı bir dizi adını unuttum denk geldikçe bunları izliyorum. Yasak elmayı kaçırmam ama o ayrı😊
Sonunda güzel bir Türk dizisi. Sonunda birileri farkındalık yarattı.
Kırmızı Oda bence herkesin izlemesi gereken bir dizi.
hiç türk dizisi izlemiyorum yabancı diziler favorimdir
Bence sürekli aşktan bıktı Türkiye. O yuzden kırmızı oda ve masumlar apartmanı farklı gibi.
hiçbirini izlemiyorum
Masumlar apartmanı gördüğüm en anlamlı dizilerden bir tanesi ztn gerçek hayattan alınmış
menajerimi ara çok güzel dizi kasvetli falan da olmadığı için benim favorim
Psikoloji alt üst ama arada bakiom kırmızı odaya 🤦🏻♀️
Bu sorgulanacak bir şey dahi değil. Nutuk milli mücadeleyi ve cumhuriyetin kuruluşunu detaylıca anlatan bir kitaptır. Nasıl mı bir hediye? Çok güzel! Her Türk vatandaşı zaten okumalı.
Masumlar apartmanı efsane ya.
hiç birini izlemiyorum
kırmızı oda der susarım
yasak elma neden yok paarrddoonn.
sen çal kapimi izleyenlerden kendimi kormaliyim
Hiçbiri ama kötünün iyisi kırmızı oda
Menajerimi ara dikkatimi çekmeyi başardı
TV dizilerinden sadece çukur izliyorum
Rastgele seçtim ben izleme eşim izler
Türk dizisi izleyemiyorum nedense
Hekimoglu 10 numara 5 yildiz...
Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı 🌷🌷