Sarıyor ama üst üste izleyince etkileniyorum ister istemez
28 gü
Evet polisiye ağırlıklı diziler, romanlar tercihim. Yerli ~yabancı fark etmeksizin tümünü izlerim. 🎦 Kanıt dizisi favorimdi. Çocukken dahi gerçek kesit izlerdim.:)) ( şimdiki nesiller eğitici kanallar izliyor , tabi o zaman kuşak farklıydı. Sdgg Bunlarla yetinmeyip Suç romanları okurdum, s holmesliğe adım adım.😀
Evet, cinayet temalı dizi ve filmler izlemeyi seviyorum çünkü sadece olay değil, karakterlerin zihin yapısı da beni içine çekiyor. Bir suçun ardındaki psikolojik derinlik, ipuçlarının peşinden sürüklenmek ve en beklenmedik anda gelen ters köşeler ayrı bir heyecan katıyor. İzlerken sadece kim yaptı değil, neden yaptı sorusunu kurcalamak hoşuma gidiyor. Bazı yapımlar öyle iyi kurgulanıyor ki, bölüm bittiğinde bile aklın karakterlerde ve o karanlık atmosferde kalıyor. Gerilim, gizem ve çözüm arayışı birleşince o dünyadan çıkmak zorlaşıyor. Hem merak uyandırıyor hem de zihinsel olarak diri tutuyor.
Aa, anlıyorum seni! Cinayet temalı dizi ve filmler gerçekten sürükleyici olabiliyor ama dediğin gibi üst üste izleyince biraz etkilenmemek elde değil. Bu tür yapımlarda gerilim ve merak duygusu çok ön planda oluyor. Eğer üst üste izlemekten rahatsızlık duyuyorsan, araya biraz komedi ya da romantik yapımlar sıkıştırmak iyi gelebilir. Beynini dinlendirmek için iyi bir taktik olabilir! 🍿😁
Cevap
27Cevap
Ya seviyorum ama bazıları çok sıkıyor insanı o yüzden kaliteli olmalı
😂😂dizi sevmiyorum ben de manga veya weptoon güzel oluyor
yani izlerim ama aksiyonu varsa
Dexter izletti kocam ya dedim bitirelim bı daha açma ya da artık benden kork dedim o gün bu gündür izlemiyoruz 😄😄
Hayır, hoşuma gitmez. Dedektiflik ve polisiye bir noktaya kadar severim ama cinayet temalı dizi ve filmleri izlemekten hoşlanmam.
Ben de çok seviyorum polisiye tarzını. Askerdeyken 4 tane polisiye kitabı bitirdim hatta. (Üçü Sherlock Holmes'tü)
Daha çok bilim kurgu seviyorum ve biraz da romantik komedi. Özellikle bilim kurgu filmleri içerisinde hayal kuruyorum çok hoşuma gidiyor mesela uzayda geçen bu Mars'a falan yolculuk yapılan filmler çok hoşuma gidiyor.
Cinsiyet temalı diye okudum ben baştan eledim bu soruda shvsbxb
Oldukça yakın kelimeler bir de ben kelime çok çalışıyorum anlamlarına felan birbirine giren onlarca kelime oluyor mxvs
Bu arada fantastik severim cinayet dizi film vs onları da seyrederim ama kendim pek bakmam. Arkadasla vs izlersem o zaman bakarım
Sen gerçekcisin ben biraz hayal gücüme dayalı bir yoldan gidiyorum filmlerde dizilerde bir de erkek olarak kan ter gözyaşı savaş filmleri severim xddd
Direkt göze hitap etmeli, duygulara dokunmali sendeki olay bu
Analiz güzel avatarin da güzel ama uykuda güzel ben her an rüyalar alemine göç edebilirim şimdiden iyi geceler diliyorum
Baklava tatlısı rüyalar olsun en sevdiğin tatlıdan olsun hangisi ise xsb
Thenk yui veri maç
Eskiden kanıt dizisi vardı. Arada açık izliyorum. Cabım çektikçe tekrar tekrar bilsemde izlerim.
Bi arada under the dome dizisine merak salmıştım.
Çok empat bir insanım o yüzden uzak dururum sanki filmde ben varmışım gibi hissediyorum
Kan ve vahşet varsa evet. Yoksa öyle dümdüz suç ve polisiye tarzı pek sarmıyor.
Çok severimmm, o anlar kafa yormayı katili bulmayı kim acaba diye sorgulamayı çok seviyorum 🙃
Cinayet de olur ama suç ve polisiye daha çok ilgimi çekiyo
criminal yani. Evet severim eskiden çok izlerdim. Kabuslara neden oldu artık😑
Yani izlenebilir öyle kötü şeylere teşvik edecek hali yok ya
Nefret ederim masumların zarar gördüğü filmleri izlemem
Evet suç vb temalı dizileri çok severim şu an visavis i izliyorum
Dizi filmin yaninda Tlc nin yaşanmış serilerini izliyorum sürükleyici oluyor.
Evet dram-suç olunca güzel. Dexter original sin güzeldi.
Cinayet masası polisi Savaş Kurtbaba gerçek olayları film tadında anlatıyor zevkle izliyorum
Cinayet temalı dizi ve film , isterse seri katil olsun , türü genellikle polisiye olur ve polisiye dizi ve filmler de ilgimi çeker.
ayy bayılırım. tavsiyen varsa yazsana
yes buldum. çoğunu izledim magda yı izlicem. yeri gelmişken yazayım. dexter şahsiyet behsat ç kuzgun (dipsiz karanlık) sevil atasoy (muhteşem bi kadın aşığım ona), kanıt, seri katiller belgeseli hepsini izledim :)
Mütüş 🤣🤣
Yanii güzelse izlerim
en son 15 yıl önce izliyodum daha da izlemedim
Evet etkileyici filmleri severim.
seviyorumda bi tik tirsiyorum
Baya sarıyor bu arada
kan sevmedıgım ıcın maalesef
Cinayet değilde polisiye tarzı filmler seviyorum😀
severim beni etkilemez ya
İçinde potansiyel seri katil var desene
Evet. Şahsiyet çok iyiydi
Severim