Uuu beybi 😈 Neymiş efendim psikopat mıymışız ahdh
#smell

Uuu beybi 😈 Neymiş efendim psikopat mıymışız ahdh
#smell
Psikopatlık buysa severiz o zaman ahahs 😈 korku filmleri seviyorum ama öyle cinli hayaletli şeyleri hiç sevmem. psikolojik gerilim olmalı ya da mesela filmi izlerken sonunu tahmin etmeliyiz acaba neler olacak diye. ✨
Sonunu tahmin etmediğim filmler daha çekici geliyor 😂 ters köşe olsun
@HeartofFire Bence de 😂 yani tahmin etmeliyiz derken biz bulmaya çalışmalıyız ters köşe olsun sonra ahasa 🥂
Orası öyle içine çekmeli hikaye 😂🥂
Kesinlikle 😂 korku filmi izleyeceğin zaman bana da söyle abla aynı anda izleriz belki
Olur Barış gözüme kestirdiğim film olursa söylerim sana da 😂🥂
Teşekkür ederim güzel olur ya 😂🥂✨
Rica ederim 😂✨️
Evet çok severim mesela beklemediğimiz karakter den kötu biseyler görmek , filmi anlayamamak çözememek hatta yanlış anlayıp sonra şok olmak gerilmek heyecan yapmak bunlar çok guzeller ama dabbe gibi siccin gibi o cinli iğerenc derecedeki şeyleri sevmem asla
Korku filmleeinde çok severim özellikle bir eve taşınırlarda bir seri katil evdeki herkesi sırasıyla öldürür ya da kötü bir ruh olup herkesi öldürür ya o senaryolara bayılıyorum ya da bir çocuk evlat edinirler ve çocuk anormal çıkar bxhsjs
Kurgu izlemeyi pek sevmem ama biyografi belgesellerini izlemesini severim, gerçekten nasıl bir kişilikleri varmış nasıl bu hale gelmişler, neler yaşamışlar, psikolojik durumları nasılmış, öldürürken neler hissetmişler bunlar merak konusu benim açımdan
Cevap
23Cevap
Evet, çok severim. Belgesel tarzında olanlar da güzel oluyor ama filmler ve diziler kesinlikle daha iyi.
Severim bir de katil yakın arkadaşın çıkıyorsa üff değme keyfine :D
😂 katil uşakmış ahdh
Eskiden Çok izlerdim çok severdim Testere Elm Sokağı Kabusu Korku Kapanı daha bir sürü film ama artık kan görmekten bıktım sadece gerilim filmi seviyorum
Çok severim benden fazla izleyen yoktur en son dün gece netflixde indische siyanür ve curry uzerinede amerikan nightmare izledim🤣
Katilin kim olduğunu bulmaya çalıştıkları diziler çok sarıyor
Korku gerilim filmi severim. Benim izlediğimi kolay kolay izleyemezsiniz
Çok severim. Hatta seri katil üzerine kitaplar okumayıda çok seviyorum😱
şu an izliyorum. Her yer kan, vahşet göz yaşı 😂😂
Severim de biraz akılcı olanları.. 🤭 bi mantığı olmalı zekice kurgulanmalı…
Testere ve son durak serisi oldukça ilgi çekici filmlerdi.
Bilim kurgu tercih ederim
Severim bir bilim kurgu kadar olmasa da
Dizi izlemiyorum ama filmleri severim
Korkunç bir film muhteşemdi 😅
korku filmi sevmiyorum yaa zaten gerginiz
Seversin ama beli birşeyden sonra sıkıyor.
hayır kafam kaldırmıyor
Severim evet
Evet severim
Severiz.
Bayılırım 😍😍
Evet severim.
severim
Evet.
Polisiye izliyom
Bana saçma geliyor benim zevkime göre değil sanki
Severim.
çok severim