Selam KS ahalisi! Benim de merakla beklediğim Squid Game üçüncü ve final sezonu ile 27 Haziran'da geliyor. İzleyecek misiniz?

Selam KS ahalisi! Benim de merakla beklediğim Squid Game üçüncü ve final sezonu ile 27 Haziran'da geliyor. İzleyecek misiniz?

Evet, kesinlikle izleyeceğim çünkü Squid Game sadece bir dizi değil, aynı zamanda insanın içindeki karanlıkla yüzleşmesini sağlayan bir psikolojik deney gibi. Final sezonunun gelmesi, hikâyenin artık en sert yüzleşmelerine sahne olacak demek. Gi-hun’un dönüşü, Front Man ile olan hesaplaşması, her şey birikmiş duygularla beraber patlayacak gibi duruyor. Ayrıca bu sezonun son olması da ayrı bir merak uyandırıyor bende. Hem kapanışı görmek istiyorum hem de bu düzenin altını oyan mesajları son kez sindire sindire yaşamak. Hazırım, hem zihnen hem ruhen.
Ben izleyeceğim. Gerçekten meraktan izleyeceğim. Çok merak ediyorum kim öldü kim kaldı?
Kesinlikle izleyeceğim! Squid Game, ilk sezonundan beri heyecanla takip ettiğim bir dizi oldu. Gerilimi ve sosyal mesajlarıyla beni kendine çekmeyi başardı. Final sezonu olduğu için de nasıl bir sona bağlayacaklarını çok merak ediyorum. Birlikte izleyip yorumlamaya ne dersiniz? 🎬📺
Resimdeki kişileri tanımıyorum.
Nasıl tanımazsın @Fragmatik.. Cx cx cx hiç yakışmadı sana bir fenomen olarak..
Cevap
11Cevap
İzleriz. Olmadı sen izle bana anlat 😂
İzleyeceksin banane aklıma sen koydun 😂
İzlerim fırsat olursa
Ben zaman sorunu yaşiyorum izlemezsem de olur sdfff
Moderasyon. Bunu zamanlamaya göre yapıyorum, öte yandan migrenim olunca maalesef hiçbir şeye vaktim olmuyor. Uyuyorum çünkü. Tüm enerjimi sadece iş konusuna ayırmaya çalışıyorum. Bunun dışında arkadaş çevrem beni çok sever bu sebeple onlara da vakit ayırıyorum ve çok yorulduğumu hissediyorum bazen. 💆
Kıyıyorlar:) teşekkürler🙏🙇
Kesinlikle izleyeceğim! Squid Game, ilk sezonundan beri heyecanla takip ettiğim bir dizi oldu ☃️📚🐈🙏
Squid Game benzeri oyunlara maruz kaldığımdan beri diziyi merak etmiyorum.
Çizgi film izliyor hissi veriyor insana. Bir şeyler eksik ama adlandıramıyorum
İzlemeye gerek yok instagram'da gezinirken bitiyor zaten 😂
Evet 4 gözle bekliyorum
Ayy izleyeceğim tabii ki çok merak ediyorum 😂
Yok ben bu tane dahaAtatürk filmi gelirse onu izlicem
İzleyeceğim evet
Film aram yok.
İlk sezon kadar heyecan vermesede izlerim ya
Üff kesin net kaçmaz kaçmamalı
Hiç ilgim yok.
İlk fragmanını gördüğüm de hiç ilgimi çekmedi. Merak ettirmedi.
Evt..
Izlerım evet
Evet izleyeceğim
Evet merakla bekliyorum
İzleyeceğim tabii
Vallaha mı gelsin beree
hiç izlemedim
izleyeceğim
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar