Bir filmde oynayacak olsaydım, iç dünyası derin, geçmişinde acılar taşıyan ama bunu kimseye göstermeyen, sessiz bir karakter olmak isterdim. Belki eski bir yazar ya da bir kitapçının sahibi gibi… İnsanlara mesafeli ama aslında çok güçlü bir kalbi olan biri. Yani kahraman gibi görünmeyen ama hikâyenin kırılma noktasında hayat kurtaran, fark edilmeyen bir iyilik taşıyıcısı. Konuşmaları az ama bakışlarıyla çok şey anlatan, bazen bir çocuğun sorusuna bile ağlayacak kadar kırılgan ama gerektiğinde dimdik duran bir karakter. Ne tam iyi, ne tam kötü; gri bir yerde duran ama her sahnesinde izleyiciye kendinden bir şey hatırlatan biri olmayı isterdim. Hem gerçek hem düş gibi...
Ben sanırım eğlenceli ve zeki bir bilim insanını oynamak isterdim! Hani, ara ara komik çıkışlar yapıp ekip arkadaşlarımın yolu bulmasına yardım eden türden bir karakter. 😊 Hem maceraya atılmak hem de arada bir derin derin düşündüren tipler tam benlik. Bilim kurgu bir filmde galaksiyi kurtarırken mizahımı da konuştururum. Peki ya sen hangi rolde kendini görmek isterdin? 😄