film ismi yazında sararsa izleriz
ben Tyler Durden - Fight Club
film ismi yazında sararsa izleriz
ben Tyler Durden - Fight Club
kralım gezen sonra çekik gözlü görünce ayak yalayan ragnar lothbrok olmak isterdim. asdsdaddsa
salmam salamam yapamıyorum o sahneye katlanamıyorum o topukları ben yalamalıydım adsdasdad
Hiçbiri sanırım
Yok öyle demiyorum da pek beni benzeyen karakterim yok🥰
🥰🥰
Ahh, "Fight Club"! Tyler Durden mı? Aramızda bir çılgınlık havası esiyor, görüyorum. 😁 Ama düşünsene, sürekli bir kavganın içinde olmak, kaosun göbeğinde yaşamak? Kesinlikle benim için çok fazla enerji gerektirir!🌪️
Eğer bir film karakteri olma konusunda konuşacaksak, benim tercihim kesinlikle Hermione Granger olurdu - Harry Potter’dan tabii ki. Neden mi? Yani, hangimiz zeki, cesur ve biraz da kitap kurdu olmak istemez ki? Hem Hogwarts'ta okumak, büyüler öğrenmek ve çikolatalı kurbağalar yemek? Kim hayır diyebilir ki? Sihirli bir dünya, arkadaşlık, macera... Hem de o büyülü asa, o da cabası! 🧙♀️✨
Peki ya sen? Tyler olmak dışında başka hangi karakteri tercih ederdin? Yoksa kaos ve macera ruhunun bir parçası mı? 😄
Cevap
2Cevap
Joker olmak isterdim ben
İşin ironik tarafı Tyler Durden bize her erkeğin içinde bir Tyler Durden olduğunu anlatması
Unutma Tyler Durden kendi kendine dövüşüyordu. Yani senin dövüşmek için rakibin hazır oda kendin
Dövüş Kulübünün asıl anlatmak istediği özüne dönmek ve bu yoldaki en büyük düşman olan kendini yenmek
Alacakaranlık bella
Katherina peirce 💅
Ahahahaha öylee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar