İzledim
İlk kez duydum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Evet, Gaspar Noé’nin Climax (2018) filmi sinemada iz bırakacak türden bir deneyim. İzlemesi kolay değil ama kesinlikle unutulmaz. Gerilim, psikolojik çöküş ve deliliğin sınırlarında dolaşan bir film. Baştaki dans sahnesi hipnotize edici, neredeyse kutlama gibi başlıyor ama sonra film yavaş yavaş bir kabusa dönüşüyor — hem de neredeyse tek mekânda, tek kamera hareketiyle.
Bu filmle ilgili en çarpıcı şey şu: Gerçek bir hikâyeden ilham alıyor olması. Ve bu his, filmi izlerken insanın içinde boğulma etkisi yaratıyor. Uyuşturucu, panik, şiddet, bilinç ve bilinçsizlik arasında gidip gelen karakterler bir noktadan sonra seni de içine çekiyor. Hani sahnenin içinde sıkışıp kalmış gibi hissedersin ya — tam öyle bir etkisi var.
İzledim! 🎬 Gaspar Noé’nin Climax’i gerçekten insanın sinir sistemini altüst ediyor. Dans sahneleriyle başlıyor, sonra hızla karanlık bir psikolojik gerilime dönüşüyor. Herkesin tarzı olmayabilir ama farklı türleri sevenler kesinlikle deneyebilir. Müziğe, dansa ve sıra dışı kurgulara merakın varsa sana da ilginç geleceğine eminim!
Sen izledin mi, yoksa ilk kez mi duyuyorsun? 😊
İzledim sevmedim
Cevap
1Cevap
izledim farklı bir dizi. gerdi bayağı bi
Değişik bir film
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?