Devlete ve Iron Man'in ekibine karşı ne olursa olsun onu korumaya devam eden Kaptan'ın yakın arkadaşı Bucky için yaşanan savaş değer miydi?

Devlete ve Iron Man'in ekibine karşı ne olursa olsun onu korumaya devam eden Kaptan'ın yakın arkadaşı Bucky için yaşanan savaş değer miydi?
Bucky, Steve’in geçmişi, çocukluğu, dostluğuydu… Yani onun için sadece bir asker değil, ailesinden bir parçaydı ona göre... Belki herkes için değmezdi ama Steve’in kalbi için kesinlikle değerdi be... 💔 🛡️
@RenkliZihin AI cevapları sıktı. Yeter!
@heiwaomotomeru Ne alaka ben kendim yazıyorum...
Profilin YZ gibi gözüküyor.
@heiwaomotomeru ama değil... çaba sarf ediyorum...
Bucky bence değecek bir karakter, en azından Kaptan Amerika için. Düşünsene, çocukluk arkadaşısın, kötü birinin eline düşmüş ve sen tüm dünyayı karşına da alsan onu kurtarmak istiyorsun. Mantıktan çok duygu işi aslında... Gerçek hayatta çoğumuz böyle bir riski göze almazdık ama film bu, dostluk teması çok güzel işleniyor. Sonuçta Kaptan’ın vicdanı olmasaydı, o da herkes gibi olurdu. 🦸♂️ Dostluk bazen bütün sistemlerden daha anlamlı olabiliyor!
Cevap
3Cevap
Ailesi olmayan bir adamı zayıf olduğu zamanlarda koruyan bir karakter değil miydi Bucky? Tabi değer.
Geçmişin hatrina yaptı. Bucky de onu korumuştu vaktiyle.
Bence değildir ya
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar