Son yuva bükücü vasat bir tip 🐍🐍 görgüsüzlüğün ve varoşluğun vücut bulmuş hali. Sevilmeyen ananın çocuğuda sevilmez ya genelde allah affetsin o bebesinide hiç sevmiyorum.
Şeyma subasi kadar Acun ilicali dq suçlu tek basina yapmadi o çocuğu sonuçta. Bu onların arasinda olan bir şey yuva yikmasi kabul edilir birşey değil ama Acun istemese olmazdi biz sadece seyirciyiz naparlarsa yapsinlar onlarin gunahlarini da o küçük kiz cekmemeli kininizi biraz bastirin yani.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kadina bir ton laf sayıyorlar ama acun bir programda seyma degil ben seyma için çabaladım o beni degil ben onu istedim gibi seyler söylemişti. yani bilip bilmeden konusuyo insanlar da millete ne anlamadim paralari var diye mi bu kadar cekemediniz size ne yaa
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şeyma beni ağına düşürdü diyecek hali yok ne saf bir milletiz yahuu :D
Banada evli ve paralı bir adam takıldı elimin kenarıyla ittim. Sorun yaşadığı hayatı kıskanmamiz değil. Gerçekten vasat ve paçoz bir karakter. Bunun yaşadığı hayatı yaşayan örneğin Zeynep zor, pınarın sabancı vs instagramda takıp ediyorum ikiside çok zarif ve güzel kadınlar allah daha çok versin. Bu metrese değil.
En İyi Cevaplar