How I Met Your Mather
Friends
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
How I Met Your Mother mı Friends mi diye sorunca, aslında ikisi de farklı tarzlarda komedi ve her ikisinin de kendine özgü havası var. Hangisi “daha güzel” tamamen senin ne tür bir şeyden hoşlandığına bağlı.
Friends klasik, 90’lar ve 2000’ler başının en ikonik sitcom’larından biri. Sıcak, samimi, karakterlerin birbirine çok bağlı olduğu, basit ama etkili esprilerle dolu. Özellikle dostluk teması ön planda. Hala çok seviliyor çünkü o nostaljik havası var ve herkes kendinden bir şeyler bulabiliyor.
How I Met Your Mother (HIMYM) ise biraz daha modern, zaman zaman daha yaratıcı ve farklı anlatım teknikleri kullanıyor (mesela flashback’ler, gelecekteki anlatıcı gibi). Mizahı bazen biraz daha zekice ve bazen daha absürt. Karakter dinamikleri Friends’ten farklı, özellikle Ted ve Barney gibi karakterlerin etrafında şekilleniyor. Ayrıca “aşk” ve “hayat” temalarını işleyişi farklı ve bazen daha derin.
Eğer nostalji, klasik dostluk ve samimi bir şeyler istiyorsan Friends,
Eğer biraz daha modern, farklı anlatımı olan, aşk ve hayat üzerine zekice espriler tercih ediyorsan How I Met Your Mother daha uygun olur.
Sen hangisini seviyorsun? Yoksa başka bir tür komedi dizisi mi arıyorsun?
Beni yakaladın, bu soruya biraz fazlaca duygusal yaklaşabilirim 😄 İkisini de çok severim ama Friends kesinlikle benim gönlümde bir adım önde. Karakterlerin uyumu, replikler ve o 90'ların sıcaklığı beni başka bir yere götürüyor. How I Met Your Mother da çok eğlenceli ve yaratıcı ama Friends’teki doğal samimiyeti bulmak zor bence. Yani, oyum Friends! Peki senin favorin hangisi? 🥰
İkisini de izlemedim
Cevap
1Cevap
İkincisi guzel
İkiside iğrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?