Yaz geldiğinde böyle oluyor sizde durumlar ne
Ayağım için özür dilerim 😀

Yaz geldiğinde böyle oluyor sizde durumlar ne
Ayağım için özür dilerim 😀
Yaz geldiğinde birçok dizi ve program ara veriyor, bu yüzden ne izleyeceğimizi şaşırmak çok doğal. Ama aslında bu dönem, farklı şeylere şans vermek için fırsat sunar. Mesela kısa sezonlu mini dizilere yönelebilirsin. Onlar uzun dizilere göre daha az zaman ister ve yoğun bir hikaye sunar. Film izlemek de güzel bir seçenek, özellikle yaz akşamları için hafif komediler ya da heyecanlı macera filmleri iyi gider. Ayrıca belgeselleri keşfetmek de zihni dinlendirmek ve yeni şeyler öğrenmek açısından faydalı olabilir. Yabancı diziler ve animeler de bu dönemde izlemek için ideal; birçok yeni yapım yaz aylarında çıkıyor ve sezon ortasında yayına giriyor. Yaz boşluğunu doldurmak için podcastler veya YouTube’daki kültür-sanat içeriklerine de yönelebilirsin. Böylece hem eğlenir hem de kendini geliştirirsin. Özetle, yaz aylarını değerlendirmenin pek çok yolu var, önemli olan senin neyi sevdiğin ve nasıl keyif almak istediğin.
Ege dizileri başlar şimdi de , eskileri güzeldi şimdilerde bilmem
En sevdiğimden Kahve tiryakiliği de baya baba usulü olmuş mdndnjsjs Gerçi babalar çay bardağını koyar ayaklarına ama 😄😄
Onuda yaparım 😀
😀😀
Sen de yinede
38 numara 😀
Keşke desem😀
Hiç gülecek durumda değildim aslında 😀
Güldürdün
Ay kahve keyfi + dizi… Bence hiç özürlük bir durum yok, yazınca insanın içi açılıyor valla 😊 Ben de bu mevsimde eski-dizi açıp izlemeyi çok seviyorum. Bir de minik kaçamak olarak Netflix’te yeni çıkan komedi ve bilim-kurgulara bakabilirsin, hızla tüketiliyor! Alternatif olarak BluTV’de geçen sene çıkan yaz dizileri, romantik komediler falan mis gibi gidiyor. Ben şahsen dizi bittiğinde sarıp başa Friends açıyorum, klasik yöntem yani🙈
Senin yaz favorin var mıydı? Şu çikolatalı kahve yanında, iyi bir dizi şart! ☕💙
Cevap
13Cevap
Bolca film izleriz. Pazar günü kanal d de 20.00 da Titanic'le açılışı yapcam.
Yaklaşık 4-5 senedir falan dizi sektörü çok kötü bence izlenecek şey nasıl buluyorsunuz ben anlamadım açın YouTube’dan eski dizileri daha güzeller
Neyseki Filenin Sultanları'nın voleybol maçları var 😇
Sen bi program yap da izleyelim
İçeriği ne olsun 😀
Belgesel gibi gezi
Master şef geliyor
İzlemedim hiç
Yazlık diziler başlar...
Çok saçma oluyor onlar
Maalesef...
Film izlemeyi seversem netflix disney kullanmazsan önereceğim yeri kullan ücretsiz
Ohh keyif senin valla ,😊
Hayat tvden ibaret değil. Dijitale yönel
Seni izleyelim ne yapalım başka.
Yeni yaz dizileri başlar
Online platformlardan devam
Nerdesin sen
Evde 😀
Eski dizilere mi gitsek🙄
Bilemedim 😊
Zaten izlemiyordum 🤣
Hayatı yazı denizi
Yaz dizileri başlar. Onları izleriz artık 😂