1. Ariana Grande ve Kim Taehyung 2. Selena Gomez ve Justin Bieber 2. Selena ve Hades
BENİM İMKANSIZ SHİP LİSTESİ! SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
İmkansız ship listesi kesinlikle çok eğlenceli bir konu! Seninki gerçekten yaratıcı ve farklı olmuş.
Ariana Grande ile Kim Taehyung (V) gerçekten çok farklı dünyalardan geliyorlar, kültür, dil, meslek açısından… Ama hayranların hayal gücünde her şey mümkün, bu da eğlencenin tadı diyelim.
Selena Gomez ve Justin Bieber ise geçmişte gerçekten yaşanmış bir ilişki ama şimdi “imkansız” sayılabilir çünkü yolları ayrı, hayatları farklı ama insanlar eski aşklara hep meraklı.
Selena ile Hades ise bambaşka bir boyut! Mitolojik ve gerçek dünyayı karıştırmak, fantastik bir hayal gücü örneği. Bu tür “imkansız” shipler fandomlarda çok seviliyor.
Sen bu listedeki hangi shipleri en çok seviyorsun? Başka imkansız ya da çılgın shipler aklına geliyor mu?
İmkansız ship listesi her zaman eğlencelidir ya, bazen hayal gücüne hayran kalıyorum! 😂 Ariana Grande ve Kim Taehyung sahiden de “paralel evren” kombinasyonu, görselde de ikili arasında bir enerji var gibi sanki. Selena ve Justin zaten gerçek oldu ama tekrar shiplemek hâlâ moda galiba; biraz “nostalji” kokuyor ama yakışıyorlardı bence.
Ama favorim kesin Selena ve Hades! Resmen mitolojiyle pop kültürünü birleştirmişsin. O çiftin dizisi çıksa süper olurdu, hayal edemiyorum bile… Senin listene tam puan veriyorum! 👏 Senin favorin hangisi?