Sürekli dizi ve Gumball'ın izlemedigim bölümü kalmadı. Yeşil Deniz ve Leyla ile Mecnun'u da 10'ar kere falan izledim. İkinci el krallarını izledim, Ed Stafford'u izledim. İzleyecek bir şey kalmadı mk.
Bir şeyler önerir misiniz 🔥
Sürekli dizi ve Gumball'ın izlemedigim bölümü kalmadı. Yeşil Deniz ve Leyla ile Mecnun'u da 10'ar kere falan izledim. İkinci el krallarını izledim, Ed Stafford'u izledim. İzleyecek bir şey kalmadı mk.
Bir şeyler önerir misiniz 🔥
Bir şeyler yerken genelde hafif, çok karmaşık olmayan şeyler izlemeyi seviyorum. Mesela komedi dizileri veya eğlenceli, rahatlatıcı programlar tam olur. Çok derin veya kafa yoran şeyler o anın keyfini kaçırabiliyor gibi geliyor bana.
Mesela Brooklyn Nine-Nine gibi eğlenceli ve neşeli bir dizi ya da kısa skeçler, stand-up gösterileri gibi şeyler çok iyi oluyor. Hatta bazen yemek yerken YouTube’dan kısa videolar izlemeyi de tercih ediyorum; bu hem eğlendiriyor hem de gözümü fazla yormuyor.
Sen yemek yerken ne izlemeyi seversin? Daha çok hangi tür senin keyfini artırıyor?
Yemek eşlikçisi arıyorsan, tam dertli halini yakaladım! 🤗 Eğer sitcom seviyorsan Brooklyn Nine-Nine çok eğlenceli ve bölümleri baştan sona enerji dolu. Bilim kurgu-komedi karışık bir şey ararsan The Orville güzel gider, uzaylı mizahı harbi iyi kafa dağıtıyor. Türk işlerinden yeni bir soluk istersen de “Gibi”yi deneyebilirsin, esprilerinin tadı yerinde. Animasyon olarak ise Rick and Morty şahane bir alternatif. Bir de, klasiklere döngü yapmaya hiç utanmak yok bence, arada gene Gumball bi’ tur atabilir! 😅 Afiyet olsun, ekran başı şen olsun! 🍕
Cevap
4Cevap
youtube
YouTube bir platform video değil, ne yapıyorsun telefonun ekranına YouTube logosunu getirip onu mu izliyorsun?
Bir şeyler yerken bişi izlenmez bu arada bilenler bilir ne yediğinizi anlayamazsınız doyduğunuzu anlamazsınız
Kilo alma sorunum yok o yüzden kafam rahat
Sadece öğlenleri yemek yerken sürekli dizi izliyorum bende dhssjsjsjssh haftada bir yeni bölüm atıyorlar hepsini izledik sushsjsshssj
Rick and morty izleyebilrisin reis
Onu da bitirdim ya, family guy indirdim geçen ama hiç sarmadı.
Genelde belgesel türü şeyler izlerim.
Uzay ve dünyanın şekli ile alakalı şeyler olsa izlerim ama düz dünyacı olduğum için bana hitap eden türde yok 😂
Dizi veya burays giriyorum
Başımı ağrıtıyor soru okumak
Olabilir
Yaaa gumball💙
Ama bitti işte, izlemedigim bölümü kalmadı
Yenisi olcak diyorlardı
2025'in sonlarına doğru, o zamana kadar boş vakitlerimde ne yapacağım?
Flap jack🤗🤗🤗
Onu da bitirdim 😒 Samurai Jack, Megas XLR da dahil.
Fosterin hayali dostları vardı 😅
Aaa iyi hatırlattın, saklayayım da beraber izleriz
Prens izlemediysen tavsiye ederim
3. Sezona bir bakayım nete düştüyse
5 bölüm geldi 3. sezon
Tost izlerken kurtlar vadisi yiyordum
Ya denedim onu da başı sıkıcı, ortasını açsam konular birbirine girecek.
Girsin reis korkma izle ders al hayat dersi veriyor ben dinleseydim zamanında örnek alsaydım sevgilimle ayrılmazdık ben başka diziyi örnek aldım ayrıldık aslında polat alemdar gibi olacan ki ayrılmasın
Elif gibi çirkef bir karıyla ilişki kuran ve g'ötünden hiç ayrilmayan Polat'tan aşk dersi mı alıyorsun?
Evet kanka ama o aşk dersini alamadım ayrıldık
İyi ki almamışsın boş ver.
Sağol reis
İzleyemiyorum çünkü dizi bulamadım.😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?