Birçok insan+ev hanımları için kahvaltının olmazsa olmazı Müge Anlı 🥺

Müge anlı ve türevleri sabah kulaklarını yemek temizlik programlarını vs izlemiyorum.
Netflix gibi platformlarda film dizi izliyorum. Bazen TV de haberlere bakıyorum.
Gunduz kusagından nefret ederim. hep negatiflik var. saçma sapan olaylar. hele yemek yerken. yemek pişirirken ve yerken nasıl pişkolojideysen senden çıkana kadar o piskolojide olursun diye düsünürüm.
Evet sürekli negatiflik üzerine kurulu her şey. İzleyenlere çok şükür ne dertler var bizimki de dert mi dedirtiyorlar
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Bizde yüzde doksan çizgifilm kanalı açık. Gündüz kuşağından Allah korusun. Hoş , dizilerden de Allah korusun amin 😄 ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Ahshs amin valla korusun
Günaydın ve çok teşekkürler 😍😍
Günaydın rica ederiim
Son zamanlarda Güldür Güldür show bölümlerini açıyorum. Ortalama 15 dk video sürüyor, yemek yemem de o kadar zaten, acil 🤭
Cevap
8Cevap
Genelde film izlerim
Dün bez bebek izledim kahvaltıda 😄 En sevdiğim fantastik Türk dizisi olabilir. Ne kadar izlersem izleyeyim sıkılmam, çocukluğumda da çok izliyordum
Ah Nana ah 😂
ne kadar güzel bir masa ve sunumlar ve dekorasyon ❤️
Evet hazırlayan güzel hazırlamış bir gün bizi de misafir etsin😂
senin sandım sunum 😀
Ay yok benim böyle masa hazırlamam için ohooo
Hiç sevmsevmiyorum Müge anlı 😑 Benim derdim bana yetiyor yahu😄
Bir şeyler yerken sadece sofraya odaklanırım, TV izleme alışkanlığım da yok zaten🙂
Bir şeyler izlemek değil de müzik dinlemeyi severim :)
Elraen veya Jahrein hiç olmadı tartışma haber filan izlerim eğer bişi izliceksem
Ne varsa o TV de. Hiç boşuna özel olrk bişey açmaya uğraşmam. Gönül Dağı bı takip ediyorum cumartesileri akşam yemeğinde. Onun dışında ne varsa onu izlerim.
Avrupa Yakasi her daim
Karşındakini izlemeyi tercih tercih ederim
Teksen?
Sofraya bakarken kilo alıyor insan.
İnternetten Selena'ya merak saldım 😂😂😂😂
Yemek yerken bir şey izlemem
PurpleBixi falan izliyorum genelde.
@Karçiçeklerim Bir Twitch yayıncısı. Siyasi içerikli yayınlar yapıyor.
Güldür Güldür
Kanal D Neler Oluyor Hayatta İzlerim
Avrupa Yakası
Hiçbir şey
Simpsons izliyorum.
Muge anli 😁
Sihirli annem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?