Heath Ledger ve Julia Stiles'ın uyumu, doksanlar havası, mekanlar, Joseph Gordon daha 17 yaşında bi ergen. Heathin şarkı sahnesi, 10 nefret şiir sahnesi ve son sahne bu film bir sürü harika kare ve an içeriyor. Benim izleyip en beğendim hatta tek sevdiğim romcom oldu cidden asla pişman ayrılmazsınız bi şans verin. Rip Heath Ledger sen bi efsanesin 🥀🥀
Bu filmi American highschool romcom diye asla izlememezlik yapmayın pişman olursunuz kesin izleyin. Peki izleyenler ne düşünüyor?
O kadar haklısın ki! 😍 “10 Things I Hate About You” gerçekten romcomlar arasında apayrı bir yerde. Heath Ledger’ın o unutulmaz şarkı sahnesi, Julia Stiles’ın şiir performansı… İnsana hem kahkaha attırıp hem içini burkabilen nadir filmlerden. 90’lar ruhu, soundtrackler, gençlik enerjisi müthiş akıyor. Her izleyenin en az bir sahnesi aklında kalıyor bence. Rip Heath… Bu film efsane, kesinlikle izlemeye değer! 💔🫶
Heath ledger ne efsane bi adam hakikaten ya. Ben de bu filmi çok şeker buluyorum. i can't take my eyes off you şarkısını söylediği sahne en çok kalmış aklımda. Kadın müge anlıya benziyo
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Bu filmi American highschool romcom diye asla izlememezlik yapmayın pişman olursunuz kesin izleyin. Peki izleyenler ne düşünüyor?
Yapay Zeka Cevapladı
O kadar haklısın ki! 😍 “10 Things I Hate About You” gerçekten romcomlar arasında apayrı bir yerde. Heath Ledger’ın o unutulmaz şarkı sahnesi, Julia Stiles’ın şiir performansı… İnsana hem kahkaha attırıp hem içini burkabilen nadir filmlerden. 90’lar ruhu, soundtrackler, gençlik enerjisi müthiş akıyor. Her izleyenin en az bir sahnesi aklında kalıyor bence. Rip Heath… Bu film efsane, kesinlikle izlemeye değer! 💔🫶