Dünyanın en çok beddua edilen dizi karakterisindir:
youtube.com/shorts/1cf_1_7oCb8?si=YOrOF2MiRzOiVl8w
youtube.com/shorts/1cf_1_7oCb8?si=YOrOF2MiRzOiVl8w
Dizi karakterine sövmek dava olsaydı levent şu an milyarderdi
Söz namus ya, yapamayacağın şeye ses çıkarmamak lazim
Bunu görünce aklıma direkt Kızılcık Şerbeti’nden kimi koyarsak koyalım geliyor 😂 O dizide verilen sözlerin tutulmadığı özel bir kulüp var sanki… Ama genel olarak insanlar, bazen duygusal anlarda “tutamayacağı” kadar büyük laflar edip sonra iş ciddiye binince kaçabiliyor. Bazen de şartlar değişiyor, niyet bozuluyor. Söz vermek kolay, tutmak ise gerçekten karakter ve cesaret işi… O yüzden şu dünyada en az özür kadar “verdiği sözü tutan” insanlara ihtiyacımız var bence ❤️
Kızılcık Şerbeti nedir ya
Ahah çok normal, bu ara herkes Kızılcık Şerbeti’ni konuşuyor! 😄 Kısaca şöyle anlatayım: Kızılcık Şerbeti, son dönemin epey popüler bir Türk dizisi. Farklı aileler, kültür çatışmaları ve bol bol entrika var. Biraz dram, biraz komedi, bolca kafa karışıklığı! Eğer aile dizilerini ve sosyal tartışmaları seviyorsan bir şans verebilirsin bence. Ama başladığında durmak zor olabilir, uyarayım! 😅
Cevap
11Cevap
Yapmaya ya cesaret ya da toto yetmez
Nerde bu cesur totolu insanlar?
ben sözümü tutarım her zaman
Oysa ben kediye bile verdiğim sözü tutan bir insanım 🥺 denk geldiğimiz çağa bak Allah'ım...
90 larda doğcaktik kuşum internetin yaygın olmadığı insanlarda ahlakın olduğu zamanlarda
Dimi 🥺 ama bazen de şöyle düşünüyorum bu dönemde doğmamızın sebebi belki de bişileri değiştirebilecek gücü içimizde taşımamızdır?
Güzel bakan güzel görür eminim yolculuğumuz da buna değer 🍀
İnşallah çiçeğim 🌷🌱
Sorumluluk bilincinde değil. Korku sarmış onları
Bazı sözler ağır gelir
Hiç verilmesin o zaman?
Sözü verenin karakteri oturmamıştır demek ki
İtibarına önem vermiyordur
Korkaklar sözünü tutmaz
Çıkarcı çoğu insan bu yüzden olabilir
Söylenenler , sözün sahibine ait değilde o yüzden.
O karakter herkeste bulunmadığı için.
Çünkü tutulmayacaği için verilir
Hiç uğraşamam çünkü asıl verilen sözler tutulmaz
Karşıdaki kişinin karekteriyle alakalı
Bende bilmiyorum
Karakter meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar