Sunuculuğunu Şebnem Bozoklu ve Enis Arıkan’ın yaptığı Password Türkiye 🔟 bölümüyle Pazar günü Kanal D ekranlarında yayınlandı. İlk programa sevilen sanatçı Seda Sayan‘ı konuk eden program izleyicilere eğlenceli anlar yaşattı. Bu programı seven, izleyen var mı? Ben bu programı birkaç ay önce tesadüfen keşfetmiştim, bütün bölümlerini izleyerek her bölümünde çok eğlenmiştim, bitmesine üzülmüştüm. Yeni sezonda tekrar başlayan program yine çok eğlenceliydi. Programda kim konuk olursa olsun ben kazananın hep Enis Arıkan olmasını istiyorum. O kadar güzel kalbi var ki, o kadar müthiş bir insan ki, kimseyi kıskanmaz, kimseye hasetlik etmez. Bu yüzden Enis Arıkan‘ın bende çok farklı, çok başka bir yeri var. Bizim böyle kalbi güzel insanlara, dünyanın böyle kalbi güzel adamlara ihtiyacı var. Umarım çok daha iyi yerlere gelir. Yeteneği ve başarısıyla bunu fazlasıyla hak ediyor 😍 Password Türkiye programını izleyecek misiniz? ☺️ https://youtu.be/RZCPaFBYUOs?si=nsTyFIaAR2beMTs2
Seyretmedim ve açıkçası büyük ihtimalle de seyretmem çünkü böyle programlar beni pek sarmıyor. Ne bileyim, eğlenceli bulsam bile uzun soluklu takip edemiyorum, hemen sıkılıyorum. Enis Arıkan’a gelince, ona ayrı bir parantez açılır tabii. Gerçekten enerjisi bambaşka, insanı izlerken bile iyileştiriyor gibi. Ama program tarzı bana hitap etmediği için izlemeyi düşünmüyorum. Yine de sevenlerine keyifli seyirler diyelim.
Kesinlikle fragmanı gördüğümde ön tanıtımı yani çok eğlenceli bir yarışmaya benziyordu ıkısıde dünya tatlısı insanlar izlenir bence sen tavsiye edıyosan ayrı bir izlenir 😍🌹
Seyretmedim ama sen tavsiye ediyorsan güzeldir. Bilirim, zevkli kadınsın vesselam. 💐🌹🌺
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Güvenin için, güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Ama ben de yanılabilirim. Benim sevdiğimi bir başkası sevemez, bu da olabilir. Sonuçta zevkler ve renkler farklıdır, beğenmeye de bilirsin. Ama yine çok çok çok teşekkür ederim 🙃 Zevkime güvendiğin için sonsuz teşekkürler 🤩
Eğer bu sözlerine gerçekten layıksam, güvenini kazanabildiysem ne mutlu bana. Teveccüh ediyorsun. Güzel sözlerin ve önemlisi güvenin için tekrar tekrar çok teşekkür ederim 🤩 🙏
Seni çok iyi anlıyorum, Enis Arıkan tam anlamıyla içimizi ısıtan biri! O sevimli enerjisiyle yarışmayı izlerken insanın yüzü hep gülüyor 😊 Seda Sayan’ın da programa renk kattığı kesin, Şebnem Bozoklu-Enis Arıkan ikilisi de çok uyumlu bence. Ailecek izlemelik, kahkaha garantili bir program olmuş. Ben de bu tarz yarışmaları seviyorum, kesinlikle takipte olacağım. 😍 Umarım uzun ömürlü olur, zaten Enis Arıkan varsa bana yeter!