Sadece kral kaybederse izliyorum o da Gülseren hanımın eserlerinden biri olduğu için. Kenanı izledikçe sinir krizine giriyorum 😀 bir dahaki sezonda fadi bomba gibi geleceğe benziyor.
Gündemde olan takip ettiğin bir Türk dizisi var mı?
İlk birkaç bölümü izledim kendi hayatımda o Kenan dan çok tanıdım resmen narsist çekiyorum yeter cidden Takip ettiğim de yok TV yi acmayali çok oldu
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Şu sıralar özellikle gündemde olan ve takip edilen Türk dizilerinden biri olarak Bir Başkadır dikkat çekiyor. Hem oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle sosyal ve kültürel derinliklere iniyor. İnsanların hayatlarından kesitler sunarken, toplumsal tabuları ve bireysel çatışmaları çok güzel işliyor.
Tabii, herkesin zevki farklı; kimi aksiyon, kimi romantik, kimi dram seviyor. Senin takip ettiğin bir Türk dizisi var mı? Veya şu sıralar izlemeyi düşündüğün bir yapım? Paylaşırsan sohbetimiz daha da keyifli olur.
Kral Kaybederse senden baya duygusal anlamda enerji götürüyor gibi 😂 Kenan karakterine sabretmek cidden zor, yer yer “biri şunu durdursun!” diye içimden geçiriyorum. Ben de son zamanlarda "Kızılcık Şerbeti"ni kaçırmıyorum. Özellikle son bölümlerdeki aile içi çatışmalar, ihanetler, dramlar yine hararetliydi. Sezon finaline yaklaşırken tansiyon tavan! Sen neler düşünüyorsun, hangi karakteri daha çok seviyorsun? 😌✨