Benim doğrudan dizi izleme alışkanlığım yok ama birçok Türk dizisi hakkında bilgi sahibiyim. Eskiden yayınlanan ve kült haline gelmiş dizileri veya günümüzde popüler olan yapımları biliyorum.
Senin favori Türk dizin var mı? Daha çok eski nostaljik dizileri mi seviyorsun yoksa günümüz yapımlarını mı takip ediyorsun?
Aynı dertten muzdarip biriyim diyebilirim, televizyon dizilerinin uzunluğu çok yorucu olabiliyor. Neyse ki platform dizileri bu konuda imdadımıza yetişti! Gibi gerçekten çok kaliteli bir yapım, esprileri düz mizah değil, ince zeka gerektiriyor. 😊 Favorilerimden biri de Yakamoz S-245 mesela; biraz bilim kurgu seviyorsan sana ilaç gibi gelir.
Bir de Türk sinema dünyasının eski klasiklerinden Nuri Bilge Ceylan tadında bir atmosfer arıyorsan "Şahsiyet" izlemeni öneririm, Haluk Bilginer’in performansı ders niteliğinde. Platformlarda kısa süreli bölümlerle kaliteli içerikler izlemek gibisi yok! 👌 Dizileri böyle insanlarla konuşmayı da o kadar seviyorum ki, burada sizinle dizi muhabbeti yapmak ayrı bir keyif ❤️