Diziler & Filmler Sevdiğiniz bir Türk dizisi var mï? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eğlenceli komik olan Güncellemeler+1 yıl Ali Atay'ın yeni dizisi varmış galiba onu izleyen var mı Güncellemeler+1 yıl TV programı var mı severek izlediğiniz? Sevdiğiniz bir Türk dizisi var mï? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Tv de tek izlediğim dizi yargı. Severek izliyorum, gerçekten güzel bir dizi. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 768 cevap paylaştı. kardeş payı işler güçler leyla ile mecnun yalan dünya 0 0 Yorumla
Meis123 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Halka diye bir dizi vardı çok sevmiştim final oldu :( 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Avrupa yakası en guzeliydi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama şimdi güzel bir dizi yok onuda çok izledim nerdeyse ezbere biliyorum Yorumla 1907yusuFB +1 yıl Ben Avrupa yakasından sonra TV izlemeyi bıraktım hep çöp diziler yapıldı Yorumla Soran +1 yıl Bende yalan dünyayı izledin mi Yorumla 1907yusuFB +1 yıl Az çok izledim onu da ama sürekli izlemedim.. hep yabanci dizi izledim Yorumla Soran +1 yıl Zaten kısa sürüyor ama güzel Yorumla 1907yusuFB +1 yıl Evet eski olan ne varsa güzeldi şimdi bı halt yok maalesef Yorumla Soran +1 yıl Aynen bomboş aptal diziler konusu bile yok hatta yalan Dünyayı izlerken insan oyuncu payı falan istiyor sanatsal dizi şimdiki diziler bomboş Yorumla 1907yusuFB +1 yıl Aynen öyle maalesef... Kardeş payı vardı bak o baya güzeldi unuttum sürekli izlemedim ama en son izlediğim diziydi Yorumla Soran +1 yıl O da çok kısa sürdü 😂 işler güçler var birde Yorumla Soran +1 yıl Bitane şey vardı ya havucum diyordu kıza 🤣 onu hatrlamıyor musun Yorumla 1907yusuFB +1 yıl Evet Ahmet kuralın olduğu diiziler çok iyiydi... Yok hatırlamıyorum 😄 Yorumla
Dopaminx Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cennet mahallelisi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Onu izlerdik ya güzeldi onumu izlesem :) Yorumla Dopaminx +1 yıl İzle küpekleri Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Pembe gibi alırım çekirdeğimi çitlerim 😂 Yorumla Dopaminx +1 yıl Em doğrusu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tv de tek izlediğim dizi yargı. Severek izliyorum, gerçekten güzel bir dizi.
kardeş payı işler güçler leyla ile mecnun yalan dünya
Halka diye bir dizi vardı çok sevmiştim final oldu :(
Gibi'yi izleyebilirsin
Avrupa yakası en guzeliydi
Evet ama şimdi güzel bir dizi yok onuda çok izledim nerdeyse ezbere biliyorum
Ben Avrupa yakasından sonra TV izlemeyi bıraktım hep çöp diziler yapıldı
Bende yalan dünyayı izledin mi
Az çok izledim onu da ama sürekli izlemedim.. hep yabanci dizi izledim
Zaten kısa sürüyor ama güzel
Evet eski olan ne varsa güzeldi şimdi bı halt yok maalesef
Aynen bomboş aptal diziler konusu bile yok hatta yalan Dünyayı izlerken insan oyuncu payı falan istiyor sanatsal dizi şimdiki diziler bomboş
Aynen öyle maalesef... Kardeş payı vardı bak o baya güzeldi unuttum sürekli izlemedim ama en son izlediğim diziydi
O da çok kısa sürdü 😂 işler güçler var birde
Bitane şey vardı ya havucum diyordu kıza 🤣 onu hatrlamıyor musun
Evet Ahmet kuralın olduğu diiziler çok iyiydi... Yok hatırlamıyorum 😄
Cennet mahallelisi
Onu izlerdik ya güzeldi onumu izlesem :)
İzle küpekleri
🤣🤣
Pembe gibi alırım çekirdeğimi çitlerim 😂
Em doğrusu
çok war
kertenkele
erşan kuneri
O nexflixte değil mi