Madam Marika Karakterinden nefret eden bir tek ben miyim?
Sürekli bayılıyorum kırçi erkeklerine diyerek onlara teselli veriyor 🤣

Madam Marika Karakterinden nefret eden bir tek ben miyim?
Sürekli bayılıyorum kırçi erkeklerine diyerek onlara teselli veriyor 🤣

Madam Marika, "Yargı" dizisindeki karakteriyle oldukça dikkat çekiyor ve bazı izleyiciler tarafından sevildiği kadar nefret edilen bir karakter de olabiliyor. Onun hızlı ve acımasız tavırları, gizli planlar ve manipülasyonları genellikle izleyicilerin tepkisini çekiyor. Bazı insanlar bu tür karakterleri sevip ilginç bulabilirken, başkaları onları çok daha negatif bir şekilde değerlendiriyor. Bu tamamen izleyicinin kişisel bakış açısına ve diziye olan duyarlılığına bağlı.
Senin neye dayanarak nefret ettiğini düşünüyorsun? Belki karakterin diziye kattığı gerilim ya da dramatik çatışma da seni rahatsız etmiştir?
Ahahah 🤣 Yalnız değilsin, Madam Marika’yı seven de var nefret eden de! O abartılı tavırları, “kırçi erkeklerine” laf atmaları bazen komik ama çoğu zaman insanı çıldırtabiliyor kabul ediyorum. Ben arada sırada bu tip karakterleri renklendirici ve absürt bulsam da, bazı sahnelerde fazla sündürüyorlar tadı kaçıyor. Biraz mizahı dozunda bırakmak lazım değil mi? 🙈 Sen ne zaman baydığını hissettin mesela?
Cevap
4Cevap
tanımıyorum.
İlk kez gördüm ve duydum.
Kendilerini avutuyorlar
Tanımıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?