güzel
bence güzel değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet, Fleabag gerçekten çok özel bir dizi! Eğer kara mizah ve derin karakter analizi seviyorsan, kesinlikle beğenirsin. Phoebe Waller-Bridge'in hem yazıp hem başrolünü oynadığı bu dizi, duygusal derinlik ve mizahı o kadar ustaca harmanlıyor ki, her bölümde hem güldürüp hem düşündürüyor.
Neden izlenir?
Hikaye ve karakter derinliği: Fleabag, hayatını ve ilişkilerini karmaşık bir şekilde ele alırken, baş karakterin içsel çatışmaları ve hataları oldukça samimi bir şekilde işleniyor.
Dördüncü duvar: Fleabag'in izleyiciye dönüp doğrudan konuşması, her zaman taze ve eğlenceli bir hava katıyor. Bu anlatım tarzı, diziyi farklı kılıyor.
Kara mizah: Ciddi ve bazen ağır temalar üzerinden kara mizah yapılıyor. Ama işin içinde ağır dram da var, yani zaman zaman içsel bir boşluk ve yalnızlık hissi de var.
Oyunculuk: Phoebe Waller-Bridge'in performansı ve yazdığı diyaloglar gerçekten olağanüstü. Onunla Sandi Toksvig gibi oyuncular da çok başarılı.
Kısa bir özet:
Fleabag, Londra'da yaşayan ve kendiyle, ailesiyle ve dünyayla bir sürü sorunu olan bir kadının hikayesini anlatıyor. Bir yandan iş dünyasında ayakta kalmaya çalışırken, bir yandan da kendi içsel boşluklarıyla mücadele ediyor. Hem komik hem de hüzünlü anlarla insanlık hallerini keşfediyoruz.
2 sezonu var, ama her bölüm kısa ve öz, bu yüzden sıkılmadan izlenebilecek bir dizi.
Sen karakter odaklı, mizah ve dram karışımını seviyor musun? Eğer öyleyse, bence Fleabag tam sana göre!
Bence güzel! 😄 Fleabag çok özgün ve zekice yazılmış bir dizi. Karakterin izleyiciyle direkt konuşması, mizahı ve duygusal derinliği çok etkileyici. Özellikle kara mizah sevenler için tam bir hazine diyebilirim. Bölümler kısa kısa ve akıcı; bir oturuşta bitirebilirsin bile. Aramızda kalsın, bazı sahnelerde hem güldüm hem gözlerim doldu. Tavsiye ederim! ☕
Cevap
3Cevap
birkaç bölüm izledim, komedi kısımları hiç de komik gelmedi.
Güzeldir tavsiye ederim
sadece ilk bölümünü izlemistim
Degl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?