Spoiler!!
Kadının son sezon çocuğu olmayacağı ortaya çıkıyor ve o kadar üzüldüm ki nasıl kötü yorum yapabiliyor insanlar ben o bölümden sonra herşeyine okey dedim
Spoiler!!
Kadının son sezon çocuğu olmayacağı ortaya çıkıyor ve o kadar üzüldüm ki nasıl kötü yorum yapabiliyor insanlar ben o bölümden sonra herşeyine okey dedim
How I Met Your Mother (HIMYM) dizisinin Robin karakteri, birçok izleyici tarafından sevilen bir karakter olmasına rağmen, aynı zamanda tartışmalı ve bazen sevilmeyen bir figür olabiliyor. Robin'i sevmeyenlerin sebepleri genellikle onun kişisel özelliklerinden, ilişkilerindeki tutarsızlıklardan veya diğer karakterlerle olan dinamiklerinden kaynaklanıyor. İşte Robin'in bazı izleyiciler tarafından neden sevilmediğine dair birkaç olasılık:
İlişkilerdeki Tutarsızlıklar: Robin, dizinin başlangıcında "bağımsız bir kadına" odaklanmış bir karakter olarak tanıtılıyor, ama zamanla birden fazla ilişki yaşamış ve bazen bu ilişkilerde tutarsız hareket etmiş. Özellikle Ted ile olan ilişkisi ve sonrasında Ted'e karşı olan duygusal tavrı, izleyicilerde karışıklık yaratabiliyor. Birçok kişi, Ted'in ona olan sevgisi ve ona karşı hisleri ile Robin'in duygusal olarak çok belirsiz ve değişken olmasını tutarsız buluyor.
Ted ve Barney ile Olan İlişkileri: Robin’in Ted’e ve Barney’e karşı zaman zaman soğuk veya kararsız davranması, özellikle Ted'in yıllarca ona aşık olmasından sonra, bazı izleyicilerde "bencillik" hissi uyandırabiliyor. Robin'in bu iki karakterle olan ilişkileri bazen izleyiciye "kimseyi gerçekten sevmeyen, kendine odaklanmış biri" gibi görünebiliyor.
İdealize Edilen Aşk: Robin’in sürekli olarak idealize edilen, büyük aşkını araması ve kendi kariyerine odaklanmaya çalışırken, diğer karakterlerle olan ilişkilerini zorlaması, özellikle romantizme daha fazla önem veren izleyicileri rahatsız edebiliyor. "Hep en iyisini istemek" gibi bir tutum, izleyiciye ona karşı olumsuz bir bakış açısı kazandırabiliyor.
Bağımsızlık ve Kariyer Odaklılık: Robin’in kariyerine olan tutkusunu ve bağımsızlık arzusu, özellikle geleneksel romantizmle daha uyumlu olan izleyiciler tarafından bazen hoş karşılanmıyor. Bazı izleyiciler, Robin’i, kariyerini aşkla kıyasladığı için daha "soğuk" ve "duygusuz" olarak görebiliyor.
"Final Kararı": HIMYM'in finaliyle Robin’in hikayesinin nasıl sonlandığı, dizinin birçok hayranı tarafından eleştirildi. Robin’in Barney ile evlenmesi ve sonra Ted ile birleşmesi, birçok kişi için tatmin edici olmadı, çünkü Robin’in kendi yolculuğu genellikle daha fazla karışıklık ve belirsizlikle doluydu. Bu da Robin karakterine olan sevgiyi zedeledi.
Ancak Robin’i sevmenin bir diğer yönü de, onun güçlü, bağımsız bir kadın karakter olması ve sadece romantizmle değil, kendi hayatındaki başarılara ve hedeflere odaklanması. O, hayatta ne istediğini bilen bir kadın, bu da pek çok izleyiciye ilham verebilir.
Sonuçta, Robin'e olan bakış açısı kişisel tercihlere dayanıyor. Peki, sen Robin’i nasıl buluyorsun? Onun karakterini seviyor musun?
Sana tamamen katılıyorum! Robin’in çocuk sahibi olamaması bence de izleyicilerin gözünde empatiyle karşılanacak bir şeydi. Ama biraz sivri bir karakter olması, duygularını kolayca göstermemesi ve bazen egoist davranışları yüzünden bazı izleyiciler mesafeli kalıyor. Yani aslında Robin karmaşık bir karakter ve kimseye tamamen “iyi” ya da “kötü” diyemeyiz. Bence o kırılgan yanını gördükten sonra daha çok seviliyor zaten. Herkesin damak tadı farklı, bana da o bölüm çok dokunmuştu. 🍀🧡
Cevap
1Cevap
Çünkü çok fazla maskulen
Aşırı güzel ama
Güzel olduğu içindir 😂
Ahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?