Diziler & Filmler Joker film karakterini seviyor musunuz? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor İnsan üzülüyor ya mutsuz palyaço? Güncellemeler+1 yıl Joker Joker film karakterini seviyor musunuz? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Joker filmini izledim ama benim beklediğim tarzda bir joker ve film değildi açıkçası o yüzden benim açımdan tam bir hayal kırıklığı diyebilirim. 0 0 Yorumla
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Son film çok dokunakliydi. İnsanlar nasıl delirtilir ve insanlıktan nasıl çıkartilir çok güzel işlenmişti 0 0 Yorumla
Goldenfireball06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Evet joker haklı öyle olmakta o kadar kırarsanız insanları yaptıklarından da sorumlusunuzdur.:) 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl severim joker aslında iyi biridir de delirttiler onu 0 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 301 cevap paylaştı. Evet seviyorum insanların iç yüzünü gösteren bir karakter kendisi 🙃 0 0 Yorumla
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl heat ledger'ın joker'ini seviyorum. bu palyaço hiç hoşuma gitmedi. 0 0 Yorumla
CuteCurly Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl Seviyorum ama Joker'in kendi filmini çok beğenememiştim.. 0 0 Yorumla
littlespace Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Aşık olduğum karakter. Oyunculuk zaten muhteşemdi, üstüne Jokerin kendine ait özellikleri olunca çok daha güzeldi. 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 771 cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Asilwoman Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Güzel karakter. Ders veriici bi karakter aslında 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Joker filmini izledim ama benim beklediğim tarzda bir joker ve film değildi açıkçası o yüzden benim açımdan tam bir hayal kırıklığı diyebilirim.
Son film çok dokunakliydi. İnsanlar nasıl delirtilir ve insanlıktan nasıl çıkartilir çok güzel işlenmişti
Evet joker haklı öyle olmakta o kadar kırarsanız insanları yaptıklarından da sorumlusunuzdur.:)
severim joker aslında iyi biridir de delirttiler onu
Evet seviyorum insanların iç yüzünü gösteren bir karakter kendisi 🙃
heat ledger'ın joker'ini seviyorum. bu palyaço hiç hoşuma gitmedi.
Seviyorum ama Joker'in kendi filmini çok beğenememiştim..
Aşık olduğum karakter. Oyunculuk zaten muhteşemdi, üstüne Jokerin kendine ait özellikleri olunca çok daha güzeldi.
Hepimiz Joker'iz...
Evet seviyorum 😈🤣🤣
en son çıkanı sevmiyorum
Evet jokeri seviyorum 🃏😅
Hayatın gerçeklerini gösteriyor
Evet
evet
Hayır
Güzel karakter. Ders veriici bi karakter aslında
Son joker üzdü
Tabiki
sevmiyprum