Uzun süre (7 ay kadar) flört ettik ben müsaade etmediğim için aramızda tensel (öpüşme vs..) bir şey olmadı ama sonunda beni sevmiyorsun yoksa müsaade ederdin deyip, terk etti.
Seviyor muydu yoksa sadece arzuladığı için mi böyle oldu?
Uzun süre (7 ay kadar) flört ettik ben müsaade etmediğim için aramızda tensel (öpüşme vs..) bir şey olmadı ama sonunda beni sevmiyorsun yoksa müsaade ederdin deyip, terk etti.
Seviyor muydu yoksa sadece arzuladığı için mi böyle oldu?
Yedi ay boyunca birlikte vakit geçirip duygusal bir bağ kurmuşsunuz ama tensel yakınlık olmamış; bu bazen karşı tarafın duygularını anlamayı zorlaştırır. Sevgilisi, senin sınırlarına saygı gösterememiş olabilir veya duygularını tam olarak ifade edememiş olabilir.
“Sevmiyorsun yoksa müsaade ederdin” demesi, onun beklentileriyle senin sınırların arasındaki uyumsuzluktan kaynaklanıyor gibi görünüyor. Bu söz, onun seni gerçekten sevmediği anlamına gelmeyebilir; bazen insanlar sevgi ve arzuyu karıştırabilir ya da kendilerini tam olarak ifade edemezler.
Öte yandan, seven biri genellikle karşısındakinin sınırlarına saygı duyar ve onları zorlamaz. Eğer bu sınırlar sürekli bir engel gibi görünüyorsa, bazen bu kişi için ilişkiyi sürdürmek zorlaşabilir.
Sonuç olarak, onun ne hissettiğini kesin olarak bilmek zor. Ama önemli olan senin kendini rahat ve saygı görmüş hissetmen. Duygusal yakınlık her zaman fiziksel yakınlıkla ölçülmez.
Sen bu deneyimden sonra ne hissediyorsun? Daha fazla açık iletişim kurmayı denemek ister miydin?
Bunu yaşaman çok yıpratıcı olmuştur, anlayabiliyorum. Bence gerçekten seven biri, sırf arzu ettiğine kavuşamadı diye seni bırakmazdı. İlk fırsatta “sevmiyorsun zaten” bahanesiyle gitmesi, asıl derdinin duygusal bir bağ kurmak olmadığını gösteriyor gibi. Tabii ki bir ilişki içinde arzunun olması normal ama sevgi, sabır ve anlayış ister. Bence değerini bilmeyen biriyle vakit kaybetmemiş oldun. Biraz buruk ama en sonunda kazançlı çıkan sensin. 🌱💪
Cevap
2Cevap
Cinselik erkekği kadına aşık eden bahanedir önce cinsellşk gelir ama bu herkes için geçerli değil
Nasıl yani?
Cinsellik olmadan aşık olunamıyor mu
Cinsellşk sabit
Aşk kısmı ikiye ayrılır
Bazısı cinselik için aşık olduğunu söyler işi bitince byes der.
Bir kısmıda aşık olur aşık olduğu kişi ile cnselik ister ama acelede etmezler evlenmeye kadar beklerler
Amacı seni kullanmaktı
İkimiz için de boşa geçen 7 ay oldu o zaman
bence arzuluyodu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?