Sizce gerçekten seviyor mu yoksa manipüle mi?

Ben bursadayım, eski sevgilim ise Ankaradaydı. Ayrılalı 3 ay oldu. Ve bu üç ay içinde her gün seni merak ediyorum, sensiz yapamıyorum, çok kötüyüm ben sensiz gibi bir sürü mesajlar atıyor. Ben kafada komple bitirdiğim için sözlerine inanmak istemiyorum. Çünkü biz bir buçuk yıllık sevgililik boyunca yüzünü sadece üç kez gördüm. Mesafe benim için dert değidli.

Bu Ankara 'ya gittikten sonra instagramını kapattı, kimseyle ekleşmedi benim dışında. Arkadaşlarının instagramını sorsam binbir bahaneyle geldi. Ben onun çevresindeki kimseyi bilmiyordum kız arkadaşları dahil. Sadece ismen tanıyordum herkesi.
Bu konuyu açtığımda sen bana güvenmiyorsun, hiçbir zamanda güvenmiceksin dedi. Yani bir şekilde bu sözlerle manipüle etti beni. Hepsine göz yumdum.
Benim çok yakınımdan biri vefat etti yanıma gelmedi. Mezun oldum ben o yine yanımda yoktu. Benim midem sıkıntılıdır, onun için ameliyata girdim, küçük bir ameliyattı ama o yine yanımda yoktu. Doğum günümde yine yanımda değildi. En son yüzünü 10 ay önce falan gördüm. Tatilde istediği şehre gitti, ama benim yanıma yine gelmedi. Beni ondan koparmadı yinede sevgisi yetiyordu.
Ben bu ara pek iyi değilim sağlık sıkıntısı çekiyorum. Ve kendi içime çok kapandım. Eski sevgilim yaptığı bu davranışlarda benim kafamı daha çok sorguladı ve ben bunu tekrardan dile getirdim. Bana demediğini bırakmadı. Küfür etti, ben bitireceğim ama sen bitirmek için elinden geleni yaptın şu an, ne ölüne ne ölüme falan bir süür şeyler söyledi. İlişkimiz o gün bitti ama şu an çok pişman olduğunu falan söylüyor bana. Değişeceğine inanmadığım için ilişkiye başlamak istemiyorum. Dediklerini affetmekte istemiyorum. Ama her gün yazıyor özlüyorum seni, özür dilerim diye. Sizce gerçekten seviyor mu yoksa yine bir manipüle mi?
Sizce gerçekten seviyor mu yoksa manipüle mi?