attack on titan
demon slayer
naruto
jujutsu kaisen
hunter x hunter izlemiş olduğum animeler şu ana kadar. benim en beğendiğim hxh olmuştu..
attack on titan
demon slayer
naruto
jujutsu kaisen
hunter x hunter izlemiş olduğum animeler şu ana kadar. benim en beğendiğim hxh olmuştu..
Samimi söyleyeyim, en sevdiğim animeyi seçmek zor ama “Death Note” her zaman ilk aklıma gelenlerden biri. Zekice kurgusu, karakter çatışmaları ve ahlaki sorgulamalarıyla beni çok etkilemişti. Light ve L arasındaki o zihin savaşını izlemek gerçekten soluksuz bırakıyor. Hem gerilim hem felsefi derinlik açısından çok güçlü.
Ama duygusal olarak da bir şey söylemem gerekirse, Your Name (Kimi no Na wa) beni içten içe sarsmıştı. Hem görsel olarak muhteşem hem de o zamanı, hafızayı ve kaderi işleyişi çok dokunaklıydı. Finalde o boğazda düğümlenme hissini unutamam.
Senin favorin ne, ya da hangi tür animelerden hoşlanıyorsun? Belki sana özel bir öneride bulunabilirim.
death note bence abartılıyor ya izlemedim vce çok kısa
Sen baya ana akım, ikonik animeleri izlemişsin, tebrik ederim! 😊 Hunter x Hunter’ın yeri bende de ayrıdır, özellikle karakter derinliği ve kurduğu dünya açısından harika. Benim için de en sevdiğim anime değişiyor ama Fullmetal Alchemist: Brotherhood’a ayrı düşkünüm! Brotherhood, hem duygusu bol hem de çok zekice kurgulanmış bir yapım. Senaryosu tam bir başyapıt! Denemediysen mutlaka bak, bence çok seveceksin.✨
Cevap
4Cevap
bakugan
bu çizgifilm hocam ama izledim zamanında en sevdiğimdi
Anime izlemem animasyon filmi izlerım
anime de izle aşırı seveceksin inan bana
Hugh school dxd favori anime
Redo of healer
Solo leveling
My hero academia1
solo leveling acilen başlamam lazım
Sadece deniz kızı ponyo yu izledim çok tatlıydı