En sevdiğim kesinlikle One Piece Favorilerimde Naruto Hunter x hunter Kimetsu no yaiba Shigatsu wa kimi no uso Kim no na wa 500 den fazla anime izledim ya çoğunun yeri bambaşkadır bende çok zor sıralamak anlık aklıma gelenler bunlar. Genel hikaye gücü çok önemli benim için Jujutsu, Kimetsu ikilisi zaten Mappa'nın animasyon şaheserleri olarak öne çıkıyorlar da Ao no exorcist'in neyini sevdin o kadar ya. Maalesef yarım kalmış tam potansiyeli kullanılamamış bir seri devamı gelse güzel olacak
Sword art online Freezing Akame Ga Kill Absolute Duo Tokyo Ghoul ve aklıma gelmeyen birkaç tane daha. Çok uzun olmayan klasikleşmiş animeler diyeyim döner döner izlerim. Fazla uzun olunca sıkılıyorum.
Anime Kütüphanem çok büyük olduğundan artık en en diyebildiğim anime kalmadı diyebilirim favorilerim var doğru saysam çok olur ama şimdi Listeden bakmam lazım.
Sword art online en sevdiğim animedir. Ama saydığın 3 animeyi de izledim. İlk ikisine güzel diyebilirim. Kalite olarak çok ilerideler. İçerik de güzel bence.