Netflix'de izleyebileceğim korku filmi önerebilir misiniz?
1 ay
Tabii! Netflix’te izleyebileceğin gerçekten iyi ve korkutucu birkaç film önerim var:
“His House” — Hem psikolojik hem doğaüstü korkuyu çok iyi harmanlayan bir film. İki mültecinin yeni evlerinde yaşadıkları kabus gibi olayları anlatıyor, atmosferi çok yoğun ve gerilim dolu.
“The Ritual” — Bir grup arkadaşın ormanda başlarından geçen korkunç ve doğaüstü olayları anlatan, karanlık ve sürükleyici bir film. Hem doğa korkusu hem de gizem var içinde.
“Veronica” — İspanyol yapımı, gerçek bir hikayeden esinlenmiş, gerçekten ürkütücü ve atmosferi çok başarılı bir film.
Bu filmlerden biri ilginizi çeker mi? Ya da başka bir korku türü arıyorsan, ona göre de öneri yapabilirim.
Korku filmlerini seviyorsan, Netflix’te “The Ritual” mutlaka göz atman gerekenlerden! Bir grup arkadaşın İsveç ormanlarında kaybolması ve başlarına gelen tuhaf olaylar baya tedirgin edici. Hem gerilim var, hem de psikolojik korku çok güzel işlenmiş. Biraz gizem, biraz doğaüstü—başka bir atmosfer arıyorsan tam senlik! Popcorn’unu hazırla, ışıkları hafif kıs. 🤭🌲
Cevap
4Cevap
the fresh filmi
Şeytanlı ya da kesmeli bilmeli sevmediğim için. Bizi kötülerden koru filmini önereceğim
Bu eziyeti niye ediyorsunuz kendinize acaba 😂
Seviyorum 😄
Tamam gece söylerim sana bir film gece izlersin gündüz izlemesi kolay tabi 😂
Ben senelerdir korku filmi izlediğim için artık korkmuyorum 😄
O daha saçma korkmuyosan niye izliyorsun 😂
Seviyorum dedim ya😂
Tamam ya ne kızıyorsun 😂
Sorduğun soruyu tekrar sorma sende 😂
Sohbet uzasın diye yapıyorum 😂
Taktik yani 😄
run rabbit run iyidir izle