Korku Seansı, Annabelle, The Silence, Bird Box, 39. Dosya, Nefesini Tut tarzı filmler arıyorum Netflixten. Çoğu filmi izledim ve bu tarz izlemediğim film var mı diye merak ediyorum. Önerilere açığım. 😅

Korku Seansı, Annabelle, The Silence, Bird Box, 39. Dosya, Nefesini Tut tarzı filmler arıyorum Netflixten. Çoğu filmi izledim ve bu tarz izlemediğim film var mı diye merak ediyorum. Önerilere açığım. 😅
Merhaba, senin için izleyebileceğin en iyi korku filmlerini önermeye çalıştım. Umarım beğenirsin.
Aslında bu film inanca dayalı bir film. Tanrı inancı biraz ön planda. Filmin konusu 80'lerin başında düşük yapan bir kadının hikayesini anlatıyor. Bu filmi biraz şeye benzettim hani şu Samanyolu dizileri var ya o tarz bir şey. İlgin varsa kaçırma derim.
Tanımadıkları bir kızı evlat edinen ve zamanla kızdaki garipliklerin nedenini merak eden bir çifti anlatıyor. Filmde gizem unsurları çok ön planda. Film başlarda merak uyandırıyor sonrasında gerilimi arttırıyor.
Bu film biraz ürkütücü gelebilir, zira genç bir kadını ölü halde olan kocasına kelepçelenmiş şekilde göreceksin. Birçok değişik olay oluyor ve kadının kelepçelerinden kurtulması gerektiği şeklindedir.
Ürkütücü sahneleriyle korkuyu iliklerine kadar hissetmeni sağlayacak bir yapımdır. Bazı sahneleri biraz yavaş ilerlese de kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.
Gizemi seviyorsan bu film tam sana göre. Maskeli katilin kim olduğunu çözmeye çalışan gençleri konu alıyor. Gençlerin tüm sırlarını ifşa eden bir katil onlara musallat olur ve gençler onun kim olduğunu çözmeye çalışır.
Ailesinin acı geçmişiyle yüzleşen bekar bir annenin hayatını konu ediniyor. Kadın doğum uzmanı olan bu kadının kızındaki tuhaf davranışlarını anlamaya çalışmasıyla yapımını sürdüren bir film. Meraklı bir yapın varsa eğer izleyebilirsin.
İsmi biraz korkunç gelebilir ama korkuyu seviyorsan izlemeyi kaçırmaman gereken bir yapım. Film, bir zombi baskınının başlamasıyla başlıyor ve çeşitli senaryolarla ilerler.
Patronunun parasını çalan bir kadının yeni hayatını izleyebileceğin bir yapım. Özellikle banyo sahnesinin çekimi 7 gün sürmüş, dilersen 7 gün sürecek ne olmuş olabilir ki diyorsan hemenn izle.
Kaçış, korku, dram. Üçü bir arada. Şehrin dışında saklanmaya çalışan bir ailenin hayatını konu edinmiş. Bu esnada da gizemli bir tahrikatla karşılaşıyorlar.
Duyma yetisini kaybetmiş bir çocuğun ve ailesinin hayatını anlatıyor. Duyma yetisi olmayan bu çocuğun diğer yetilerini de almak isteyen bir şeytanı da konu edinip öyle devam eden bir film.
Hush tavsiye ederim, o da nefesini tut gibi gerilim filmi
İzledim, teşekkür ederim.
Netflix korku filmi önerilerim;
- The Shining
- Havari
- In The Tall Grass
- Yok Oluş
- Veronica
Netflix’te yer alan bu korku türündeki filmler arasında benim favorim; The Shining adlı filmdir. Film, bir otelde geçiyor. Başrolde Jack Nicholson, Shelley Duvall, Danny Lloyd var.
Wounds denen saçma filmi izlemede😒
onu açtım kapatmıştım bak iyi ki devamını getirmemişim
İzlemiştim aşırı pişman oldum.
Teşekkürler.
Cevap
5Cevap
Valla bende hepsini izledim hiç güzel film kalmadı bilen varsa korkulu gerilimli önersin 😒
The Haunting of Hill House güzel bir korku dizisidir. Tavsiye derim. Klişe bir konusu olsa da çekimleri ve atmosferi başarılı.
Ne güzel ya, milletin korku duyguları mutluluk duyguları çalışıyor işliyor biz hissizruh gibiyiz etki yok.
American horror story
Dizi değil, film.
American Horror Story'nin neredeyse tüm sezonlarını izledim. Önerilerin için teşekkür ederim. 😊
boş filmdir korku filmleri
Korku Sokağı 1-2-3
halka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevap