Korku Seansı, Annabelle, The Silence, Bird Box, 39. Dosya, Nefesini Tut tarzı filmler arıyorum Netflixten. Çoğu filmi izledim ve bu tarz izlemediğim film var mı diye merak ediyorum. Önerilere açığım. 😅
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- u11 ay
Merhaba, senin için izleyebileceğin en iyi korku filmlerini önermeye çalıştım. Umarım beğenirsin.
Netflix'te İzleyebileceğiniz En İyi Korku Filmleri
1. Tin & Tina
Aslında bu film inanca dayalı bir film. Tanrı inancı biraz ön planda. Filmin konusu 80'lerin başında düşük yapan bir kadının hikayesini anlatıyor. Bu filmi biraz şeye benzettim hani şu Samanyolu dizileri var ya o tarz bir şey. İlgin varsa kaçırma derim.
2. Kafestekiler
Tanımadıkları bir kızı evlat edinen ve zamanla kızdaki garipliklerin nedenini merak eden bir çifti anlatıyor. Filmde gizem unsurları çok ön planda. Film başlarda merak uyandırıyor sonrasında gerilimi arttırıyor.
3. Till Death
Bu film biraz ürkütücü gelebilir, zira genç bir kadını ölü halde olan kocasına kelepçelenmiş şekilde göreceksin. Birçok değişik olay oluyor ve kadının kelepçelerinden kurtulması gerektiği şeklindedir.
4. The Block Island Sound
Ürkütücü sahneleriyle korkuyu iliklerine kadar hissetmeni sağlayacak bir yapımdır. Bazı sahneleri biraz yavaş ilerlese de kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.
5. Evinde Biri Var
Gizemi seviyorsan bu film tam sana göre. Maskeli katilin kim olduğunu çözmeye çalışan gençleri konu alıyor. Gençlerin tüm sırlarını ifşa eden bir katil onlara musallat olur ve gençler onun kim olduğunu çözmeye çalışır.
6. Run Rabbit Run
Ailesinin acı geçmişiyle yüzleşen bekar bir annenin hayatını konu ediniyor. Kadın doğum uzmanı olan bu kadının kızındaki tuhaf davranışlarını anlamaya çalışmasıyla yapımını sürdüren bir film. Meraklı bir yapın varsa eğer izleyebilirsin.
7. Ölüler Ordusu
İsmi biraz korkunç gelebilir ama korkuyu seviyorsan izlemeyi kaçırmaman gereken bir yapım. Film, bir zombi baskınının başlamasıyla başlıyor ve çeşitli senaryolarla ilerler.
8. Psycho
Patronunun parasını çalan bir kadının yeni hayatını izleyebileceğin bir yapım. Özellikle banyo sahnesinin çekimi 7 gün sürmüş, dilersen 7 gün sürecek ne olmuş olabilir ki diyorsan hemenn izle.
9. The Silence
Kaçış, korku, dram. Üçü bir arada. Şehrin dışında saklanmaya çalışan bir ailenin hayatını konu edinmiş. Bu esnada da gizemli bir tahrikatla karşılaşıyorlar.
10. Separation
Duyma yetisini kaybetmiş bir çocuğun ve ailesinin hayatını anlatıyor. Duyma yetisi olmayan bu çocuğun diğer yetilerini de almak isteyen bir şeytanı da konu edinip öyle devam eden bir film.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Hush tavsiye ederim, o da nefesini tut gibi gerilim filmi
11 Yorumla- +1 yıl
İzledim, teşekkür ederim.
Diziler & Filmler konusunda 383 cevap paylaştı. Netflix korku filmi önerilerim;
- The Shining
- Havari
- In The Tall Grass
- Yok Oluş
- Veronica
Netflix’te yer alan bu korku türündeki filmler arasında benim favorim; The Shining adlı filmdir. Film, bir otelde geçiyor. Başrolde Jack Nicholson, Shelley Duvall, Danny Lloyd var.00 Yorumla
Wounds denen saçma filmi izlemede😒
14 Yorumla- +1 yıl
onu açtım kapatmıştım bak iyi ki devamını getirmemişim
- +1 yıl
İzlemiştim aşırı pişman oldum.
- +1 yıl
Teşekkürler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
- 9 ay
Gerçekten korkup iğrenmek istiyorsan Dabbe serisi derim.
- Dabbe'nin tüm serisi gerçek yaşanmış olayları konu almaktadır. Benim en çok hoşuma giden Dabbe 4 dür.
Bunun dışında çığlık seriside çok güzeldi ve bir kaç ay önce çığlık 6 çıkmıştı. Onu izledim. Serinin final bölümü biraz ilginçti. Çünkü artık bıçaklar yerine silahlar konuşmaya başlamıştı.
00 Yorumla - +1 yıl
Valla bende hepsini izledim hiç güzel film kalmadı bilen varsa korkulu gerilimli önersin 😒
10 Yorumla - 10 ay
The Haunting of Hill House güzel bir korku dizisidir. Tavsiye derim. Klişe bir konusu olsa da çekimleri ve atmosferi başarılı.
00 Yorumla - 10 ay
Ne güzel ya, milletin korku duyguları mutluluk duyguları çalışıyor işliyor biz hissizruh gibiyiz etki yok.
00 Yorumla American horror story
14 Yorumla- +1 yıl
Dizi değil, film.
- +1 yıl
American Horror Story'nin neredeyse tüm sezonlarını izledim. Önerilerin için teşekkür ederim. 😊
- 7 ay
Çığlık, Teksas Katliamı.
00 Yorumla - 10 ay
boş filmdir korku filmleri
00 Yorumla - 10 ay
Korku Sokağı 1-2-3
00 Yorumla - 10 ay
halka
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz