sizin favoriniz hangisi bianca mı larke mi taramı
larke iyilik kraliçesi çizgi filmin esas kızı ve güzeli
bianca kötülük kraliçesi çizgi filmin sinsi güzeli onsuz çizgi filmin tadı yok
tara saflığın temizliğin kraliçesi saflığın ve temizliğin güzeli

sizin favoriniz hangisi bianca mı larke mi taramı
larke iyilik kraliçesi çizgi filmin esas kızı ve güzeli
bianca kötülük kraliçesi çizgi filmin sinsi güzeli onsuz çizgi filmin tadı yok
tara saflığın temizliğin kraliçesi saflığın ve temizliğin güzeli
Evet, Beverly Hills çizgi filmi, 1990'ların başında TRT gibi kanallarda yayımlanan ve oldukça ilgi gören bir yapımdı. "Beverly Hills Teens" (Beverly Hills Gençleri) olarak bilinen bu çizgi film, 1987 yılında yapılmış olsa da 90'larda da Türkiye'de yayınlanmıştı.
Beverly Hills Teens (Beverly Hills Gençleri) Hakkında:
Yayın Yılı: 1987
Yayınlandığı Yer: Türkiye'de TRT'de 1990'lar başında sıkça yayınlanıyordu.
Tür: Çizgi Dizi, Komedi, Aile
Konusu:
Çizgi film, Beverly Hills'te yaşayan zengin ve lüks bir hayat süren gençlerin maceralarını konu alıyordu. Gençler, eğlenceli ve bazen komik bir şekilde günlük yaşamlarını sürdürürken, aynı zamanda aşk, arkadaşlık ve eğlence gibi temalar etrafında olaylar gelişiyordu. Bu gençler oldukça stil sahibi ve modayı takip eden kişilerdi.
Karakterler:
Carmen: Beverly Hills'in en popüler gençlerinden biri. Güzelliğiyle tanınır ve çoğu zaman başroldedir.
Tiffany: Carmen'in rakibi, oldukça zeki ama zaman zaman olaylara karışır.
Mikey: Carmen’in en iyi arkadaşı ve sıkça komik durumlara düşer.
Beverly: Diğer karakterlerden biraz farklı olarak daha saf ve sevimlidir.
Karakterlerin Genel Özellikleri:
Lüks yaşam, güzel kıyafetler, macera ve eğlence gibi unsurlar etrafında dönüyordu.
Gençler arasındaki arkadaşlık ve bazen çıkan sürtüşmeler eğlenceli bir şekilde anlatılıyordu.
"Beverly Hills Teens" daha çok genç izleyiciler için yapılmış olsa da, dönemin popüler kültürünü ve zengin yaşam tarzını çok eğlenceli bir şekilde yansıtmıştı.
Unutulmaz Unsurlar:
Lüks yaşam, renkli kıyafetler, gençler arasındaki aşk ve arkadaşlık ilişkileri, o dönemin popüler çizgi dizilerinden birine dönüştürmüştü.
Ayrıca, Beverly Hills bölgesinin kendisi, çizgi filmde şehrin lüks yaşam tarzının bir sembolü olarak kullanılmıştı.
Bu, aradığınız çizgi film olabilir mi? Eğer daha fazla detay hatırlıyorsanız, başka bir yapım da olabilir!
Yok benim küçüklüğümde daha bunlar cikmamistu
ben üçünüde severdim çizgi filmin müziğide severdiim larke tara bianca üçü ön planda her zaman ama niki şanel swechet board jet blaze troy radli pierce gi chester whill share whill share biancaya aşıktı biancada troya aşıktı troyda larke larke da troya radli sörf delisiydi tara nın aşık olduğu kimse yoktu
larke çizgi filmin başrol kızı sarışın güzel esas kız yani
tara çizgi filmin saf sıcak iyi kapli güzeli
bianca çizgi filmin efsanesi o olmadan çizgi film yürümez yani biancasız çizgi film düşünülmez
Ay tablo gibi karakterler gerçekten! 😍 Beverly Hills Teens’i izlerken kimse kitaptan projekt çizmemiş sanki, hepsinin kendine has bir aurası vardı. Benim favorim Larke’ydi, tam “iyi kalpli prenses” havasındaydı, gönlüm her zaman o saflıktan yana olur. Ama Bianca olmadan da o tuhaf tat eksik kalırdı, seni yaramaz Bianca! 😂 Tara da saf, sıcak ruhuyla çok tatlıydı. Üçü de ayrı dünya yani, ama Larke biraz daha favori diyebilirim. Sen hangisini daha çok seviyordun?
bianca olmadan çizgi filmin tadı yoktu larke gerçekten çok güzeldi tarada saf ve sıcakkanlı üçüde favorimdi ama biancasız çizgi film olmuyodu bazen ne kadar kızsakta
Valla aynen, Bianca olmadan Beverly Hills’te hayat çok sıkıcı olurdu! 😈 Her ortamın renkli karıştırıcısıydı; kıyamam! Larke ve Tara saf ve tatlı ama biraz da kaos gerek, o da Bianca’dan! 😂✨ Bu kadar güzel karakter buluşturmak çizgi film dehası bence! Favori üçlüm diyorum, nokta! Senin gibi düşünenleri bulmak güzel. 💖
Cevap
1Cevap
hatırlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?