Diziler & Filmler Şu Çizgi Filmi Hatırlayan Çıkar mı bea? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eminim çok azdır. Bu sanat eserini herkes izlememiştir...İzlerken çocukluğumu hatırladığım tek efsane..-Özgür ruh (Spirit 2002) Şu Çizgi Filmi Hatırlayan Çıkar mı bea? Cevapla Film Soruları Çocuk Soruları Çizgi Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Özgür Ruh benim adaşım be nasıl bilmem 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Aah aynı kaderi paylaşmışız ne güzel Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Adım özgür deme de sjsjsjs Yorumla Soran +1 yıl Evet özgür seviyorum ismimi kıza da yakışıyor Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Vay be Adaşım beee Yorumla Soran +1 yıl Ben kız ismi sanıyordum jsnsnsnsn Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Bende erkek adı diye biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Özgür Ruh efsane bir film hele o yılda yapılmış sanat eserim beniimmm Müzikleri hala kulağımda Kalbimi acıtıyor Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Beni sinir krizine soktu ama sonu iyi bitti Yorumla Soran +1 yıl Niye sinir etti be Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Atı kaçırıyorlar ya Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Yanlış mı hatırlıyorum at en son kızılderilerin eline geçiyor orada dişi bir ata aşık oluyordu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Özgür Ruh benim adaşım be nasıl bilmem
Aah aynı kaderi paylaşmışız ne güzel
Adım özgür deme de sjsjsjs
Evet özgür seviyorum ismimi kıza da yakışıyor
Vay be Adaşım beee
Ben kız ismi sanıyordum jsnsnsnsn
Bende erkek adı diye biliyorum
Özgür Ruh efsane bir film hele o yılda yapılmış sanat eserim beniimmm Müzikleri hala kulağımda Kalbimi acıtıyor
Beni sinir krizine soktu ama sonu iyi bitti
Niye sinir etti be
Atı kaçırıyorlar ya
Yanlış mı hatırlıyorum at en son kızılderilerin eline geçiyor orada dişi bir ata aşık oluyordu
adı neydii biliyorumda