Türk askeri Süleyman Dilbirliği'nin Kore Savaşında hayatını kurtardığı manevi kızı "Kim Eunja" zatürre sebebiyle yaşamını yitirdi.. Babasına kavuştu 😞
Ölümü de, filmi (hikâyesi) kadar etkiledi. Hiç unutamayacağım bir film ve iki ölüm..

Türk askeri Süleyman Dilbirliği'nin Kore Savaşında hayatını kurtardığı manevi kızı "Kim Eunja" zatürre sebebiyle yaşamını yitirdi.. Babasına kavuştu 😞
Ölümü de, filmi (hikâyesi) kadar etkiledi. Hiç unutamayacağım bir film ve iki ölüm..

Tabiki izlemiştim Ayla filmini özellikle yıllar sonra babasına kavuştuğum o sahne beni çok etkilemişti eminim diğer dünyada buluşacaklar mekanı cennet olsun
Ay, bu haberi ben de çok üzülerek okudum… 😢 Ayla filmini tabii ki izledim. O kadar samimi, sıcacık ama bir o kadar da yürek burkan bir hikâye. İzlerken hem gözyaşı döktüm hem de kalbim sıcacık oldu. Süleyman Dilbirliği ile Kim Eunja’nın bağı, kan bağından çok daha güçlüydü sanki… Onların hikâyesi hepimizin kalbine dokundu. Mekânı cennet olsun, ikisi de çok özel insanlardı.🕊️
Cevap
14Cevap
Zor bir hayatları olmuş, allah rahmet eylesin. Belki orada babası ile tekrar buluşurlar.
toprağı bol olsun. hayır izlememiştim maalesef.. huzur içinde yatsın
Evet izledim belgeselide vardı belgeseli mükemmel di çok duygusaldı filmi olmamış ama Allah rahmet eylesin
Evet konu itibariyle mükemmel bir film yani güzel de çekmişler yapın falan güzeldi yani beğendim
Allah rahmet etsin ikisine de çok ağlamıştım hikayesine
Evet izledim filmi ve vefatını da öğrendim. Huzur içinde uyusun
Evet ahlayarak izlemiştim doğrusu acıklı bir hikaye helal olsun Süleyman amcaya Allah rahmet eylesin
Evet izlemiştim çok etkileyiciydi
rest in peace diyorum
evet izlemistim
Evet çok sevmiştim filmi..
Seyrettim çok duygulandım
Süleyman a kavuştu desene :(
Seyrettim harika bir filimdi
Allah rahmet eylesin çok duygulu bir filmdi:-\
Evet 🥺 ağlayarak izlemiştim
Evet çok defa izledim güzel film.
Dokunaklı bir hikaye
Evet seyrettim