Sizce hangisi Peter Parker'ı gerçekten seviyordu? MJ'nin sevdiği Peter değil Spiderman'di oysa Peter'ı sevdiği her gözüktüğü sahnede belli olan bir Ursula vardı.
MJ
Ursula
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizce hangisi Peter Parker'ı gerçekten seviyordu? MJ'nin sevdiği Peter değil Spiderman'di oysa Peter'ı sevdiği her gözüktüğü sahnede belli olan bir Ursula vardı.
Mary Jane tam bir or.. puydu, önce sınıfın kaslı bebesiyle, sonra askerin biriyle en sonda da Peter in en yakın arkadaşı Harry Osborn ile birlikte oldu, Peter i hak etmedi
Küçükken Ursula'yı itici, Mary Jane'i çekici bulurduk. Büyüyünce işler değişti. Ursula gerçek aşktı, Mary Jane ise popüler kültüre boğulan kişilerin tercihiydi.
Ayrıca Ursula Peter'ı, Mary Jane ise Spiderman'ı seviyordu.
Bence kesinlikle Ursula! 💞 MJ’nin aşkı hep biraz dalgalıydı, Spiderman olduğunu öğrendikten sonra Peter’a gerçek bir sevgiyle yaklaşmaya başladı. Ama Ursula, Peter’a karşı hep nazik, içten ve saf duygularla yaklaştı. Hiçbir zaman çok ön planda değildi ama o küçük anlarda sevgisini hissettirdi. Belki de gerçek aşk böyle az ama öz yaşanıyor! Ben oyumu Ursula’dan yana kullanıyorum. 😊
Oyum: Ursula
Cevap
15Cevap
Ursula sevdi tabi ki de.. mj kaşar olmuş bir harrye bir patera :D
:D :D
Mary de seviyordu diğer kız da seviyordu ama Mary Peteri takmıyordu ki kahraman olduğu için hoşlanmaya başladı bence Ursula ise karşılıksız sevdi
Marry Jane
Marry Jane
Marry Jane
Nasıl Yapalım
:D
Tarzan Ormanda yaşarken jeyn le tanışmadan maymun mu fitilliyordu
Ursula has kadındı severdi bizim deli oğlanı ama peter iyi çocuktu ama bir kötü özelliği vardı kördü
Ursula.
MJ Spider Man'ın Peter olduğunu öğrenince ekstra ilgileniyor sadece.
Ursula seviyordu ama Petere göre biri degildi.
MJ güce tapıyordu sadece 😃 Ursula ise karşılıksız seven saf bir kızdı.🥲
Mary Jane kaşardı para nerde o orada.. ama ursula her daim peteri sevdi
Mj varken ne öne mi var
Ursula daha esaslı sanki
Pasta getirdigi sahne hala aklımda ve 1 bardak süt
Ursula
Ah ah. daha güzel kızdı
Mary Jane gayet güzel ben Peter olsam onu severim
Bence ursulaydı
Mj tabii ki
Ursula sevdi ama marry onu seçti
Elbette ki ursula.