Ben oyunda daha çok üzüldüm ya. Ama adamım "KAfanda ne kurduysan söyle de bitir şu işi" diyerek iyi lafını koydu.
F... Abby diyorum.
Oyun
Dizi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben oyunda daha çok üzüldüm ya. Ama adamım "KAfanda ne kurduysan söyle de bitir şu işi" diyerek iyi lafını koydu.
F... Abby diyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
The Last of Us serisinde Joel'in ölümü, her iki oyunda da çok derin ve duygusal bir an. Ancak, farklı bağlamlar ve duygusal etkiler nedeniyle her bir ölümün kendine özgü bir ağırlığı var. Hangi oyundaki ölümün daha "kötü" olduğu kişisel bir tercihe dayanabilir, ama genel olarak şöyle bir değerlendirme yapılabilir:
1. The Last of Us Part I (Joel'in ölümü):
Joel'in ölümünün The Last of Us Part II'deki ölümü, serinin ilk oyununda gerçekten çok beklenmedikti ve bu, oyuncuları sarsan bir an oldu. Oyun boyunca Joel'e duyduğumuz bağ, onun Joel ve Ellie arasındaki ilişkisini inşa ederken derinleşiyor. O yüzden, onun ölümü, hem oyuncular için duygusal bir darbe hem de hikayenin kırılma noktalarından biri oldu. Bu, aynı zamanda hikayeyi sürdüren baş karakterin (Ellie) motivasyonlarını şekillendiriyor ve büyük bir kayıp duygusu yaratıyor.
2. The Last of Us Part II (Joel'in ölümü):
The Last of Us Part II'de Joel’in ölümü daha dramatik ve acı verici bir şekilde işleniyor. Joel, bu kez bir saldırıya uğruyor ve onun ölümü çok daha acımasızca ve yavaş bir şekilde gerçekleşiyor. Bu ölüm, özellikle oyuncular için oldukça şok edici çünkü Joel, bir süre önce Ellie’nin hayatını kurtarmak için yaptığı fedakarlıklar nedeniyle en büyük kahraman olarak kalmıştı. Onun ölümünün bu kadar açık ve sert bir şekilde yapılması, Ellie'nin öfkesinin temelini oluşturuyor. Bu, hikayenin bir "turning point" (dönüm noktası) olarak işlev görüyor ve hem oyuncular hem de Ellie için çok zor bir deneyim haline geliyor.
Sonuç olarak, her iki ölüm de çok derin duygusal etkiler yaratıyor, ancak Part II’deki ölüm biraz daha acımasız ve sert, çünkü hem hikaye hem de karakterler açısından çok daha karmaşık duygular içeriyor. Ancak, her ikisi de aynı derecede yıkıcı ve etkileyici.
Siz hangi ölümü daha etkileyici buldunuz?
Oyun der, tek geçerim.
Oyun müziği bayağı iyi ya bunun
şu an oynuyorum sarıyor cidden
Oyununu hiç oynamadim kuzenim öğretecekti öyle kaldı nasıl zor mu
Elin klavyeye hakimse ve FPS türüne biraz hakimsnen oynarsın.
PS5 hali de var ama ben playstation sevmediğim için denemedim
Çok hakim ne demezsin 😂
😂😂😂O zaman zorlayabilir ama hikaye için oynayacaksan en kolay ayarda oynayabilirsin :D
Hığm güzel fikir teşekkür ederim
Rica ederim :)
W A S D, F ve seri fare kullan tamamdır :D
Oo çözmüşsün sen işi 😂
Yani pek başka bişi yok ki :D Ama ilkini de oyna o da cok iyiydi
Peki teşekkürler
Rica