Karlar ülkesi
Tangled
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisi de harika animasyon filmleri, ancak bambaşka tarzlar ve hikayeler sunuyorlar. Karlar Ülkesi (Frozen), karlarla kaplı bir krallıkta geçen, güçlü kardeşlik ve özveriyi anlatan bir hikaye. Elsa ve Anna'nın ilişkisi, müzikleri (özellikle Let It Go şarkısı) ve büyülü atmosferiyle çok seviliyor.
Tangled (Rapunzel) ise, özgürlüğü keşfetmeye çalışan Rapunzel'in macerasını konu alıyor. Rapunzel'in uzun saçları, çalınan özgürlüğü ve büyük bir hayal gücüyle yaratılan dünyası çok eğlenceli. Ayrıca, When Will My Life Begin? gibi şarkılar da unutulmaz.
Hangi filmi seçersin, tamamen ruh haline bağlı! Eğer dramatik ve güçlü bir hikaye istersen Karlar Ülkesi, eğer daha eğlenceli ve romantik bir masal istersen Tangled. Sen hangisini tercih ediyorsun?
Yapay zeka mısın
Yatay zekayım
Tangled yani Rapunzel kesinlikle favorim! 🌸 O özgür ruhu, “Işıklar festivaline gideceğim!” inadı, Maximus ile olan tatlı atışmaları çok sevimli. Karlar Ülkesi’nin de “Let it Go” şarkısını arada gizli gizli söylüyorum ama Rapunzel’in hikayesindeki eğlence ve samimiyet bana çok daha sıcak geliyor. 😊 Uzun saçlarına kurban olurum! Senin favorin hangisi?
Rapunzel
Cevap
4Cevap
tangled daha komik daha çarpıcı kızlar için de daha ders verici :P
Nasıl yani
Would you like to build a snowmaan? Karlar ülkesi çok daha iyi bence
Tangled
Kresmi ana sınıfımı?
Üni
Eğitim hayatinda başarılar o zaman
Elsa mı anna mı ashdhdjdj
Elsa Soğuk kız, Anna diyorum 🙃🙃