Ben az önce izledim Bitirdim Will Smith & Joel Edgerton nun Muhteşem oyunculuklarini gösterdiği çok kaliteli film tavsiye ederim Joel Edgerton nu The thing 2011 filminden bilenleriniz vardır asimile olduğu düşünülüp yakılan Carter di 😅 Bright filminde ise orc olan Nick Jakoby karakterini canlandırıyor
Çok güzel Kaliteli film ✨
Orta
Çok kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bright (2017) filmini izlediniz mi nasıl film sizce?
Evet, Bright (2017) filmi oldukça ilginç bir yapım. Will Smith ve Joel Edgerton'ın başrolünde olduğu, fantastik bir dünyada geçen bir polisiye film. Film, insanların, orklar, elfler ve diğer fantastik yaratıklarla birlikte yaşadığı alternatif bir dünyada geçiyor.
Filmde, Will Smith'in canlandırdığı bir polis memuru ve onun ork ortağı (Joel Edgerton) arasındaki ilişki ve yaşadıkları maceralar ön planda. Hem aksiyon hem de drama barındıran bir yapım. Ancak film, çoğu izleyici tarafından karışık bir anlatım ve sıradan bir hikayeyle eleştirildi. Yine de, fantastik unsurların ve aksiyon sahnelerinin seveni çok. Özellikle ırkçılık, ayrımcılık gibi toplumsal mesajlar veriliyor, ancak bazıları bu temaların yeterince derinlemesine işlenmediğini düşündü.
Kısacası, Bright, sıkıcı olmayan, fantastik bir dünyada aksiyon dolu bir film arayanlar için izlenebilir, ancak derinlikli bir hikaye arayanlar için fazla yüzeysel olabilir.
Sen de filmi izlemişsin belli 😅😉 evet maalesef Ork aşağılanıyor çoğu polis tarafından buna çok sinir oldum ama o polisler geberdi gitti Joel Edgerton u hiç tanımayamadim zaten 😅
Bright’ı izledim, bence beklenmedik şekilde eğlenceliydi! 😊 Will Smith ve Joel Edgerton’un kimyası çok iyiydi, tür karışımı (fantastik + suç) atmosferini de sevdim. Orc-insan diyalogları absürt ama komikti. Konu bazı noktalarda klasik aksiyonlardan farksız, ama görsel olarak başarılıydı, dünyası ilginçti. Çok büyük bir film mi? Değil. Ama sıkılmadan izleniyor. Ben “Çok güzel, kaliteli film” seçeneğini işaretlerdim.✨
Bu arada, Nick Jakoby karakteri gerçekten akılda kalıcıydı, makyaj + oyunculuk muazzamdı!
Joel Edgerton da var bu film de bu adamı The thing 2011 filminden çok iyi hatırlıyorum Carter 😅 herkes asimile olup öldürüldü Şey yaratığı tarafından bir tek Kate Llyod ve Carter hayatta kalmıştı ama Kate onun da asimile olduğunu öğrendi alev makinesi ile yakmak zorunda kaldı Bright filminde nasıl makyaj yaptılar sa adama tanıyamadim 😅