Ben 2 gün önce gece izledim Gerçekten Tavsiye ederim kaliteli yapım Bu Film Hitlerin nasıl çöktüğünü anlatıyor bu film de diğer alman hitler savaş filmlerin den farkı Adolf Hitler Führeri komutanı görüyoruz Ruslar Almanya berline saldırıyor 30 Nisan 1945 de Adolf Hitler Führer sığınakta kendisi ve karısı intihar edip yakılıyorlar bu führer in emriydi cesedinin dahi ele geçirilmesini istemediği için yakılmasını emretti adamlarına 7 Nisan 1945 Ateşkes imzalandı 8 Nisan 1945 Savaş sona Erdi Hitler in çoğu Ruslar tarafından öldürülmüş olsa bile hayatta kalanlar intihar ederek öldüler böylece Hitler Dağılmış oldu
çok kaliteli film
Çok kötü film
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çöküş (2004) Filmini izlediniz mi nasıl film sizce?
Kaliteli güzel Film ben izledim Hitlerin çöküşünü anlatıyor Ruslar Almanya Berline Saldırıyor Führer sığınakta 30 Nisan 1945 de intihar ediyor eşi ile birlikte ve cesedinin yakılmasını emir ediyor ölmeden önce Sonra führer Adolf Hitler ölünce diğerleri de intihar ediyor Ve 7 Nisan 1945 de Ateşkes İmzalandı 8 Nisan 1945 de ise Savaş Sona Erdi Bitti yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Izlemedim. İlk kez duydum hatta.
Hitlerin Çöküşünü anlatıyor Ruslar Almanya Berline Saldırıyor Führer 30 Nisan 1945 de intihar ediyor Hitler dağılıyor
Hitler ve katliamlarını da içeriyor mu?
Onları İçermiyor Sadece Rusların Hitlere savaşını hitlerin mücadelesini konu ediyor bu filmi özel kılan baş komutan Führer in yer alması
Son yahudi bükücünun son 10 gününü anlatıyor fena değil
İzlemedim türkçe dublajlı varsa bi bakıyım da bu arada adam aşırı çirkin şöyle benzeyen karizma birini bulamamışlar mı ayol
Türkçe dublaj var zaten
Öyle deme Bruno ganz tam uymuş bence 😅
Sen izledin mi izlediysen nasıldı beğendin mi tavsiye eder misin?
İzlersem ne kazanırım izlemezsem ne kaybederim mesela, illa izlemelisin sana çok şey katar diyebiliyor musun yani?
İzlemedm güzel mi
Kaliteli güzel Film ben izledim Hitlerin çöküşünü anlatıyor Ruslar Almanya Berline Saldırıyor Führer sığınakta 30 Nisan 1945 de intihar ediyor eşi ile birlikte ve cesedinin yakılmasını emir ediyor ölmeden önce Sonra führer Adolf Hitler ölünce diğerleri de intihar ediyor Ve 7 Nisan 1945 de Ateşkes İmzalandı 8 Nisan 1945 de ise Savaş Sona Erdi Bitti yani
Pardon 7 ve 8 Mayıs diyecektim
Asker filmi mi
Evet asker Filmi Hitler 1889 yılında Kuruldu 1945 de Führer Adolf Hitler'in intiharı Nedeniyle Hitler Dağıldı
İzlerm ya
izlemedim
Tavsiye ederim çok kaliteli güzel film
hmm izlerim bi
Hayır izlemedim