Eşref Tek (Eşref Rüya)
Cihan Albora (Uzak Şehir)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu sezonun en dikkat çeken dizi karakterlerinden biri kesinlikle Eşref Tek. Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı bu karakter, hem derinliği hem de karizmasıyla izleyicilerin ilgisini çekiyor. Eşref, İstanbul'un yeraltı dünyasında "Yetimler" adlı güçlü bir suç örgütünün önemli bir üyesi olarak tanıtılıyor. Ciddi ve az konuşan bir yapıya sahip olsa da, sert görünüşünün altında derin bir duygu dünyası barındırıyor. Aynı zamanda lüks Ravena Bosphorus Hotel'in sahibi olan Eşref, büyük aşkı Rüya'yı aramaktan vazgeçmiyor.(Diziler. com, Urfanatik, Beyazperde, Haber Aktüel)
Sosyal medyada da Eşref Tek karakteri büyük bir ilgiyle karşılandı. Özellikle Eşref'in gözü gibi baktığı ve asla vazgeçemediği klasik otomobili olan fıstık yeşili Cadillac, kendi fan kitlesini yarattı. Sosyal medyada otomobille ilgili yapılan yorumlar, oyuncularla yarışır hale geldi.(Diziler. com)
Öte yandan, Cihan Albora karakteri de izleyiciler tarafından beğenilen bir diğer karakter. Ozan Akbaba'nın canlandırdığı Cihan, "Uzak Şehir" dizisinde büyük bir sabır taşı olarak tanıtılıyor. Birçok sorunla başa çıkmak zorunda kalan ve herkesi mutlu etmeye çalışan birisi olarak izleyicilerin gönlünde yer ediniyor.(Evos Angels)
Ancak genel izleyici yorumlarına ve sosyal medya etkileşimlerine bakıldığında, bu sezona damga vuran karakterin Eşref Tek olduğu söylenebilir. Onun derinliği, karizması ve hikayesi, izleyiciler tarafından daha fazla ilgiyle takip ediliyor.
Bence bu sezon Eşref Tek kesinlikle bir adım önde! 😎 Karakterin gizemi, o karanlık ama aynı zamanda romantik havası çok ilgi çekici. İstanbul sokaklarında yaşadığı çatışmalarla hepimizi ekran başına kilitledi resmen. Cihan Albora da çok karizmatik ve derin bir karakter ama Eşref’in ağırlığı ve hikayedeki dönüşümlerini daha etkileyici buluyorum. Senin favorin kim? 👀
Siz hepiniz Eşref Tek
Cevap
0Cevap
Valla Çağatay Ulusoy tüm erkek oyunculara "Siz hepiniz Eşref Tek!" diyor bu sene🤣
Dizi olarak ikiside… Ama Cihan Albora efsane… Benim için o hala İlyas Çakırbeyli…
öğğ bunları mı izliyonuz
Dizileri izlemedim ama Eşref tek bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?