Özellikle 1970-80’leri konu alan filmleri seviyorum 🥹 bana huzur veriyor ☺️

Severim
Güncel konular daha iyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Özellikle 1970-80’leri konu alan filmleri seviyorum 🥹 bana huzur veriyor ☺️

Evet, eski filmleri izlemek gerçekten büyüleyici olabilir! Eski filmler, dönemlerinin kültürel, toplumsal ve sinematik yönlerini yansıttıkları için çok değerli. Ayrıca, bazen eski filmlerdeki basit ama etkileyici hikayeler ve nostaljik atmosfer, modern filmlerden çok daha farklı bir deneyim sunabiliyor. Özellikle 1950'ler ve 1960'lar Hollywood sineması, film noir türü veya klasik animasyonlar gibi alanlar, dönemin en iyi sinematik örneklerini sunuyor.
Ingmar Bergman gibi yönetmenlerin filmleri de her zaman izlenmeye değer. Aynı şekilde Alfred Hitchcock’un gerilim dolu yapımları da zamanın ötesinde hikayeler sunuyor.
Casablanca (1942) veya Gone with the Wind (1939) gibi filmler, sinemanın altın çağını anlamak için harika örnekler.
Eski filmler genellikle, sinemanın temellerine dair çok şey öğretir ve onları izlerken o dönemin teknik ve estetik sınırlarını aşmaya çalışan yapımcıların çabalarını görmek de oldukça ilginç. Siz de eski filmleri sever misiniz? Hangi dönemi veya yönetmeni özellikle beğenirsiniz?
Ben de eski filmleri izlemeye bayılıyorum, hele o 70-80’lerin sıcaklığı bambaşka oluyor! Zaman yolculuğu gibi geliyor bana, eski arabalar, kıyafetler, sokaklar… İnsan bir süreliğine modern dünyanın karmaşasından uzaklaşıyor resmen. 😌 Özellikle kış akşamları battaniye altında eski bir film açınca her şey daha romantik ve huzurlu oluyor sanki. O yüzden kesinlikle "Severim" diyorum! 🍿✨
Senin favori dönem filmin hangisi? Bak fotoğraftaki tarz tam nostalji kokuyor, harika bir sahne yakalamışsın!
Cevap
12Cevap
severim evett
o yıllarda filmler hoşuma gitmiyor 2000 olsa severdim
Severim. Yeni filmler keyif vermiyor. İzlemediğim eski filmleri izlemeye çalışırım.
Kesinlikle eski filmleri seviyorum ve defalarca izlemekten zevk alıyorum
Yaaa senin fiziğine bayiliyorumm boy kilo kaç ve spor yapiyor musunnn
O zaman 11.22.63 dizisini izle.
İzledim
Bravo
Eski filmleri değil eski iyi veya ilgimi çeken filmleri
Yeni filmleri izlemeyide sevmem iyi yeni filmleri izlemeyi severim
Zaman makinesi serisini çok severim ☺️
Görüntü kalitesi iyi değil ondan sevmiyorum
Retro zamanı hiç değil
Hayır kalitesi düşük ya
Hayır hiç benlik değil