Diziler & Filmler Eski dizileri izlemeyi sever misiniz 😌? olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Eski dizileri izlemeyi sever misiniz 😌? Arada izlemek eskileri hatırlamak güzel oluyor 😌😉 eyy gidi günler skjdjwj Güncellemeler+1 yıl Yine süper soru seçilmiş 😌 Eski dizileri izlemeyi sever misiniz 😌? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Ben eski dizileri izlemeyi sevmem sadece arada çok sevdiğim fantastik dizilerin güzel sahnelerini açarım o kadar 0 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Evet her zaman izlerim ben açıkçası izleyecek bir şey bulamadığım zaman eski dizilerden sevdiğim birisine ilk bölümden başlıyorum. 0 0 Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Abla 19 yaşındasın altı üstü yaaa :( Senin eski dizi dediğin kiraz mevsimi falandır :( 0 1 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Yoo eski dizileri filmler daha güzel ve kaliteli Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet çok severim. Mesela şu sıralar Yaprak Dökümü'ne sardım 😃 0 0 Yorumla
esinruzgari Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Evet eskiler daha güzel ve komik oluyor ne kadar izlesekte bıkmıyor insan örnek (cennet mahallesi , kemal sunalın flimleri , yahşi cazibe) ve aklıma gelmeyen bir sürü filmler, diziler daha güzel ve izlemeyi severim 😊 0 0 Yorumla
dost92 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Ben bizimkileri çok izlerdim kaygısızlar vardı süper baba baba evi 0 0 Yorumla
Yorgunbeyyy Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tabiki Kurtlar vadisini hala izliyorum 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 559 cevap paylaştı. İzlediğim şeyleri tekrar izlemeyi sevmiyorum 0 0 Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet özellikle Cennet Mahallesi açar izlerim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 738 cevap paylaştı. Evet sabahtan beri Avrupa yakası izliyorum mesela 0 0 Yorumla
neşe9272 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Neyi izliyorsun eskilerden mesela 0 8 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Pis yedili şu an izlediğim Yorumla neşe9272 +1 yıl Güzel mi peki Yorumla olmazlarainat +1 yıl Evet çok komik Orco ya çok gülüyorum 🤣 Yorumla neşe9272 +1 yıl Hayatımı yazsam mini bir dizi çıkar biliyor musun Yorumla olmazlarainat +1 yıl Her insandan çıkar emin ol Yorumla neşe9272 +1 yıl Benimkinin konusu dram olurdu ama Yorumla olmazlarainat +1 yıl Bizimki de güllük gülistanlık değil Yorumla neşe9272 +1 yıl Dertleşelim mi biraz Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,8b cevap paylaştı. severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben eski dizileri izlemeyi sevmem sadece arada çok sevdiğim fantastik dizilerin güzel sahnelerini açarım o kadar
Evet her zaman izlerim ben açıkçası izleyecek bir şey bulamadığım zaman eski dizilerden sevdiğim birisine ilk bölümden başlıyorum.
Abla 19 yaşındasın altı üstü yaaa :( Senin eski dizi dediğin kiraz mevsimi falandır :(
Yoo eski dizileri filmler daha güzel ve kaliteli
Evet çok severim. Mesela şu sıralar Yaprak Dökümü'ne sardım 😃
Evet eskiler daha güzel ve komik oluyor ne kadar izlesekte bıkmıyor insan örnek (cennet mahallesi , kemal sunalın flimleri , yahşi cazibe) ve aklıma gelmeyen bir sürü filmler, diziler daha güzel ve izlemeyi severim 😊
Ben bizimkileri çok izlerdim kaygısızlar vardı süper baba baba evi
Çok severim
Tabiki Kurtlar vadisini hala izliyorum
İzlediğim şeyleri tekrar izlemeyi sevmiyorum
Evet özellikle Cennet Mahallesi açar izlerim
Evet sabahtan beri Avrupa yakası izliyorum mesela
Neyi izliyorsun eskilerden mesela
Pis yedili şu an izlediğim
Güzel mi peki
Evet çok komik Orco ya çok gülüyorum 🤣
Hayatımı yazsam mini bir dizi çıkar biliyor musun
Her insandan çıkar emin ol