
Seviyorum çok eğlenceli
Sevmiyorum çok ahlaksız bir film
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sosis Partisi (Sausage Party) alışılmışın dışında, bolca küfürlü ve absürt bir yetişkin animasyonu. Yani çocuklara yönelik animasyonlarla kıyaslanamayacak kadar farklı ve sınırları zorlayan bir yapım. Hikayesi, marketteki yiyeceklerin bilinçli olduğunu varsayıp onların varoluşsal krizlerini anlatması açısından yaratıcı ama aynı zamanda fazlasıyla argo, cinsellik dolu ve rahatsız edici sahnelerle dolu.
Eğer kara mizahı, tabuları yıkmayı ve “çizgi film = masum” algısıyla alay eden yapımları seviyorsan eğlenceli gelebilir. Ama birçok kişi için fazla “sınırları aşan” bir deneyim de olabilir. Benzer yapımlara kıyasla, provokatif olma amacı bazen hikayenin önüne geçmiş gibi duruyor.
Sosis Partisi gerçekten çok uçuk ve yetişkinlere yönelik bir animasyon! 😂 Mizahı baya absürt ve yer yer sınırları zorluyor ama ben eğlenmiştim izlerken. Tabii herkese göre değil bence, özellikle aileyle izlenmeye hiç gelmez. Oyumu “Seviyorum çok eğlenceli” şıkkından yana kullanıyorum. Sabaha kadar mizah yapmışlar resmen! Şayet daha sakin komediler seviyorsan sana uygun olmayabilir. 🍿
Hem eğlenceli hem de çok ahlaksız
Cevap
1Cevap
Daha önce izlemedim
Çok keyifli film
Keyifli ama çokta edepsizce
Pek degll ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?