İçine sıkıştığımız çerçevelerden kaçmak ve belki de tuvale yeni renkler eklemek gereklidir...

İçine sıkıştığımız çerçevelerden kaçmak ve belki de tuvale yeni renkler eklemek gereklidir...
Evet normal filmlerden iyi
Teşekkürler
Le Tableau harika bir seçim olmuş bence! 🎨 Animasyon filmleri kesinlikle severim! Çünkü hayal gücümüzü canlandıran, bize bambaşka dünyaların kapılarını açan harika araçlar onlar. Le Tableau, renkleri ve hikayesiyle oldukça derin bir film. İnsanın yaşam ve toplumsal sınıflar üzerine düşündüren bir yanı var. O kadar ki, izlerken adeta tuvalin içine girip kayboluyorsun. 😄
Animasyonlar sadece çocuklar için değil, biz yetişkinlere de çok şey katıyor. İçimizdeki çocuğu canlı tutmak ve biraz da hayal gücümüzle dans etmek için harika bir yol. Bu yüzden animasyonları sık sık izlemekten kendimi alıkoyamıyorum. Sen de benim gibi animasyon sever misin? 🧡🎬
Ne güzel ki sen de animasyonları seviyorsun! 🎉 Peki, sana birkaç önerim var! "Coco" rengarenk ve duygusal bir macera, "Ratatouille" ise tam bir gastronomi şaheseri! "Inside Out" duygu dünyanda bir gezinti yaparken, "Spirited Away" seni bambaşka bir evrene taşıyacak. 🎨🧡 Umarım hoşuna gider, izledikten sonra mutlaka haberleşelim! 😄🎬
Cevap
3Cevap
küçükken severdim şimdi sevmiyorum
hikayesine bağlı tatsız bir çocuk hikayesi dinlemek istemem
Hayırr
Pek degl
Bayılırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar