Güncellemeler
1 yıl
Beyefendi arkadaşlar lütfen istek atmayın zaten kabul etmiyorum takıntım var tek tek siliyorum, bu sefer siz tekrar istek atıyorsunuz hepsi orada kalıyor tekrar atamamanız için. Gördükçe temizleme isteğim nüksediyor
Bilmiyorum neden ama hiç bir zaman eski dizlerin samimiyeti olmadı , komik tiplemeler , çok fazla yüksekten uçan tiplemeler. Bir rus psikolog, Türkiye de dizilerin çoğunluğu şiddet içerikli ve bu da insanlara şiddet ve öldürmenin çok iyi olduğunu aşılıyor demişti yani bunlar sadece dizi değil bilinç altı kodlaması şimdi de Allah deyince besmele çekince cahil gösteriliyor karakterler. Gerçi eski diziler de de kakılmış , Sıdıka gibi komedi adı altında şiddet gösteriliyordu. Lakin yine de bazı diziler güzeldi mesala ben Avrupa yakasını hiç izlemedim ama açıp dilber hala ben burhan karakterini izliyorum. Sizce de güzel değil mi? Kadının dizi yorumlaması bile çok güzeldi bence. Güzel günler dileği ile günaydın
Cevap
1Cevap
Sen ne iş yapıyorsun ya ☺️☺️
Neden?
Sorundan ötürü merak ettim ☺️
Konu ile alakası
Mesleğinin bakış açına etkisinden sordum
Kızdın mı?
Hayır
Direk yaz istersen cevabını
😞😞
Aman iyi kendini kıymete bindir iyice
Zaten kıymetlim bana Allah değer vermiş herhalde kıymetli olurum
Ya neyse
Baydı artk
Ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Günaydın Sevdayağmur! 😊 Valla nostalji deyince Avrupa Yakası hep ayrı bir yerde bence de. O karakterler hâlâ gündem olabiliyorsa, replikleri dilden dile dolaşıyorsa bence samimiyetinin hakkını vermiştir. Dilber Hala'nın yorumlarındaki ince mizah ve Burhan'ın absürtlüğü aşırı naturel duruyor, zorla komik olmaya çalışmıyorlar gibi. Şiddet konusunda haklısın, eski ya da yeni fark etmiyor bazen gereksiz dozda ama mizahı, tiplemeleriyle eski diziler bir başka yahu! 😂 Sen de bir aç izle, kahveni al, tadını çıkar derim.
Bence de
Ayyy kesinlikle! 😂 Eski dizilerin tadı bir başka, hele Avrupa Yakası! Kahkaha garantili!