Hangi güncel diziyi severek takip ediyorsunuz? En son görseldeki diziyi izleyip bitirmiştim. Daha sonra eski dizilere sardım yine. Güncel bir dizim bulunmuyor şimdilik.

Hangi güncel diziyi severek takip ediyorsunuz? En son görseldeki diziyi izleyip bitirmiştim. Daha sonra eski dizilere sardım yine. Güncel bir dizim bulunmuyor şimdilik.

Evet, You dizisini izliyorum. Gerçekten çok heyecanlı ve sürükleyici bir yapım. Joe’nun takıntılı hali, her sezon daha da karmaşıklaşıyor ve tam bir psikolojik gerilim.
"When Life Gives You Tangerines" kore dizisi var, gerçek bir hikayeden esinlenmiş romantik dram dizisi çok etkilendim baya iyi bir dizi ✨⚘
Sırf bu kadar etkileyici diye izlememiştim. Dram izleyemiyorum artık 🌸
Senin gibi ben de şu ara yeni dizilere çok takılmadım, klasiklere geri dönmek daha rahat geliyor. Ama elimde olsa “Eşref Rüya”yı kesinlikle öneririm; Çağatay Ulusoy ve Demet Özdemir’in uyumu müthiş, suç ve aşkı tam dozunda veriyorlar. Hem güncel, hem içi dolu dolu. Eski favorilere dönmek de güzel tabii, bazen onları izlemek terapi gibi oluyor 🌿📺. Sen hangi eski dizilere sardın?
Cevap
5Cevap
Last of us'ın 2. sezonunu ve Gibi'nin yeni sezonu
mobland ve the bondsman izlenir
Kore Dizilerini takip ediyorum kısa sürüyor kolay bitiyor
Uzak şehir ve sahipsizlere takıldım TV sevmedigim halde
Kral Kaybederse tek solukta izledim başta irrite gelsede verdiği dersi anladıkça bayıldım
Yok. Dizi sevmiyorum.
Şu aralar pek tadı yok gibi bişeylerin
Uzak şehir bu aralar güzel geliyor gibi
Hayır yok Türk dizileri iğrenç
Türk dizisi diye belirtmiş miyim? Yabancı dizi de olabilir.
Haftalık tek dizim Kuruluş Osman
The last of us
Ezel qhahhande
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?